Ултра Компактен Кожен Калъф за Очила

Гравиране на Инициали, Дати или Кратък текст (+7.00лв.) Гравиране на Изображения, Обемен текст, Лога (+14.00лв.) Без Лазерно Гравиране (+0.00лв.)
35.00 лв.

Ултра Компактен Предпазен Калъф за Очила - изработен изцяло от Естествена Кожа 

 

Представяме Ви Уникален Дизайн Калъф за Слънчеви и Диоптрични Очила - много Компактен и Удобен за съхранение на Вашите Любими Очила. 

С този модел калъф може да пренасяте Очилата си навсякъде, дори във джоба си, благодарение на минималистичния дизайн. Калъфът е универсален и е разработен за повечето 

слънчеви очила с по-тънки до стандартни метални или пластмасови рамки. Заради нестандартния си дизайн с цел максимална компактност на изделието не е подходящ за очила с масивни рамки. 

 

За Всички цветове кожени калъфи, които виждате в галерията на продукта са използвани кожи, които са с мека вътрешна част. Това е с цел да се предпазят плаките на очилата от надраскване. Оптималната дебелина на калъфа от 1.5 мм е достатъчна да предпази от надраскване и лек натиск Вашите очила. 

За зашиването на калъфите използваме изключително качествени полиестерни конци с марката Coats. Ръбовете на кожата са обработени със специални бои, както и восък с цел допълнителна устойчивост и визуална завършеност, характерно за изделията на марката BROSCOLORS. 

 

Продуктът може да се персонализира по желание на клиента. 

 

 

 

Размери на Кожения Калъф в затворено положение: 8см / 16см 

 

Дебелина на Кожата: 1.3мм - 1.5мм 


gtag('config', 'AW-826389517')