Персонализирани Ключодържатели от Естествена Кожа и Стомана

 

Когато става въпрос за аксесоари за ежедневните ни неща, Kлючодържателите от Eстествена Kожа са точният избор. Те не са само функционални аксесоари, но и отражение на нашата личност и стил.

Ако търсите такъв, който излъчва елегантност и издръжливост сте попаднали на точното място . В BROSCOLORS ги изработваме изцяло от Eстествена Kожа, която се предлага в различни цветове и дизайни.

Нашите Kлючодържатели могат да се персонализират с послания по желание на клиента. Да се гравират специални дати, инициали, дълги или къси текстове, изображения, лога, марки и други.

Дебелина на кожата - от 2мм до 3мм спрямо съответния модел Ключодържател.

Налични са 5 различни шрифта, с които могат да се изпишат различни надписи по желание на клиента. Възможни са до 8 реда надпис на плочката, като всеки ред е с максимум до 30 символа. Общият брой символи, които могат да се съберат е около 240. Лазерното гравиране е прецизно и могат да се осъществяват най-различни изображения, текст, както и фирмени лога, марки и други.

Ключодържателите от Естествена Кожа съчетават елегантност, издръжливост и функционалност, което ги прави идеален аксесоар за хора, търсещи стил и практичност в едно.