Персонализирани Картички и Албуми (Ръчна Изработка)

Ръчно Изработени Бутикови Картички, Албуми, Комплекти за Кръщене, Кутии и други.Изделията са изработени изцяло ръчно от българската авторка София Чакърова "Art Gallery Sappho"

При желание за поръчка на някой от артикулите в галерията моля направете запитване на съответните форми за контакт от нашия сайт.

В свят, в който технологията е завладяла повечето аспекти от живота ни, има нещо специално в това да получиш Ръчно Изработена Картичка, или да прелистиш Ръчно Изработен Албум, пълен, със спомени.

Ръчно Изработените Картички са красив начин да изразите емоциите и чувствата си към някого. Независимо дали става въпрос за Рожден Ден, Годишнина или друг специален повод, те предават лично докосване, което показва, че сте вложили мисъл и усилия в подаръка.

Процесът на изработване включва избор на правилната хартия, цветове и декорации, за да създадете красив и уникален дизайн. Възможностите са безкрайни, а резултатът винаги е единствен по рода си. Ръчно Изработените Албуми са друг красив начин да покажете специални моменти и спомени. Той може да бъде персонализиран, за да отговаря на всеки повод, независимо дали е Сватба, Бебешко Парти и други. Красотата на Ръчно Изработения Албум е, че можете да го проектирате по ваш вкус, като включите специални детайли като стикери, декорации и персонализиран текст.  Всяка страница разказва история и прелистването на Албума ни връща красиви спомени, които могат да бъдат ценени за години напред.​