Мъжки Колан от Кафява Естествена Кожа Crazy Horse

Подаръчен плик с декорация (+0.00лв.) Луксозна Подаръчна Кутия + Плик с декорация (+12.00лв.)
100 см (+0.00лв.) 110 см (+0.00лв.) 120 см (+0.00лв.) 130 см (+0.00лв.) 140 см (+5.00лв.) 150 см (+10.00лв.) 160 см (+15.00лв.) 170 см (+20.00лв.) Индивидуален Размер
Гравиране на Инициали, Дати или Кратък текст (+7.00лв.) Гравиране на Изображения, Обемен текст, Лога (+14.00лв.) Без Лазерно Гравиране (+0.00лв.)
128.00 лв.

Представяме Ви Мъжки Колан от Естествена Кафява Телешка Кожа  -  Ширина 35мм 

 

Кожата, която е използвана за направата на горната част на колана е от много високо качество телешка кожа със специална обработка тип Crazy Horse. 

Тя е много интересна, защото променя вида си при използване и остарява по много интересен начин, когато се използва.  

Кожата от която е изработен коланът е изключително здрава и устойчива във времето. Този тип кожа се прави с по-специална технология, която прави кожата богата на восъци и други елементи, които я правят 

по-гъвкава и устойчива при употреба, Тя няма да се напука или нацепи, а напротив, ще остарява все по-красиво във времето. 

 

Възможност за лазерно гравиране на имена, инициали, дати и др. което прави продуктите още по-уникални за Вас или за човека на когото, ще ги подарите. 

Коланът е основен аксесоар за един мъж, който подчертава неговата индивидуалност и стил. 

 

Линкове към други интересни модели кожени колани:

https://broscolors.com/-9693.html

https://broscolors.com/-9563.html

https://broscolors.com/-9553.html

 

<span style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: " apple="" color="" emoji",="" "segoe="" ui="" notocoloremoji,="" symbol",="" "android="" emojisymbols,="" arial,="" "helvetica="" neue",="" helvetica,="" sans-serif;="" font-size:="" 16px;="" text-align:="" justify;="" background-color:="" rgb(245,="" 245,="" 245);"="">

Коланът е изработен от два пласта естествена телешка кожа, което го прави изключително здрав и гъвкав и не се разтяга с времето. Допълнителна устойчивост придава и шевът, който е направен от висококачествени полиестерни конци.

Горната кожа на изделието е гъвкава и е устойчива на надраскване, което я прави да изглежда почти непроменима с времето. Така може да разчитате на качествен продукт, който ще използвате много години. 

Страничната част на кожата е боядисана със професионални бои за ръбовете на кожата, както и допълнително обработена с восък с цел здравина и красив и завършен външен вид. 

 

Токата на колана е от стомана с ширина 35мм. Тя е масивна и реално вечна във времето. 

Конците които използваме за зашиването са полиестерни с марката Coats. 

*** Възможно е и зашиване на колана с друг цвят конец(Бял, Бежов, Светло Кафяв, Червен и др.) Ако желаете комбинация с друг цвят шев, моля свържете се с нас за уточнение. 

Моля изберете Шрифт(от снимковата галерия на продукта), ако желаете Коланът да е Персонализиран. 

Опциите за шрифт са налични от бутоните за поръчка.

 

Размер на Колана: 

Размерът на колана(дължината), която сме посочили като опции за поръчка представлява размерът взет от началото на токата до края на колана.(без да се включва размерът на самата тока). 

 

В случай, че желаете да направите изненада и не сте сигурни за това дали старият колан, от който ще вземете размера е с точна дължина. Тогава моля измерете отново от началото на токата до дупката, която си личи че е използвана за закопчаването на колана. Ние ще знаем с колко да удължим този размер, така че да се получи точния размер за цялата дължина на колана. В този случай, моля изберете опцията "Индивидуален размер" от менюто за поръчка и напишете съответния размер в "Бележки към Поръчката"  при нейното финализиране. 

* Цената може да е различна от стандартната ако Коланът е с обща дължина над 140см. 

 

Времето за изработка и доставка на продукта е 8-12 работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА С КУРИЕР

Доставка с ЕКОНТ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Еконт: 6.84 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 9.69 лв. 

Цените са без включена такса за SMS известяване, която е +0.18 лв. с ДДС. Ако не желаете известяване, моля напишете това в бележки към поръчката.

Доставка със СПИДИ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Спиди: 4.33 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 5.98 лв.

Заплащането става при вземане на пратката от офиса, който сте посочили или на куриер, ако сте посочили изпращане до адрес. Всички пратки са с опция Преглед ! 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                    


gtag('config', 'AW-826389517')