Мъжки Визитник/Мини Портфейл от Естествена Кожа с RFID Защита

Подаръчен плик с декорация (+0.00лв.) Подаръчна Кутия + Плик с Декорация (+6.00лв.)
Без Гравиране (+0.00лв.) Номер 1 (+5.00лв.) Номер 2 (+5.00лв.) Номер 3 (+5.00лв.) Номер 4 (+5.00лв.) Номер 5 (+5.00лв.) Номер 6 (+5.00лв.) Номер 7 (+5.00лв.) Инициали (+5.00лв.)
Бял Кремаво Бял Черен Кафяв Тъмно Кафяв Светло Кафяв Зелен Син Червен
51.50 лв.

Мъжки Черен Визитник (Картодържател, Мини Портфейл) от Естествена кожа - Ръчно зашит и с възможност за Персонално гравиране върху кожата. Мини портфейла е със RFID защита за безконтактни кредитни карти. 

Картодържателят е с 6+ слота за карти отвътре и 1+ отвън. Реално аксесоара може да събере 12+ карти, както и сгънати банкноти. Това е идеалното решение, ако Ви е омръзнало да препълвате портфейла си с много банкови и визитни карти или да сменяте често  найлонови визитници поради лесното им похабяване.

Този визитник е изработен от първокачествена 100% Телешка Кожа (Top Grain). 

Линкове към други интересни модели кожени визитници и мини портфейли:

https://broscolors.com/-10133.html

https://broscolors.com/-9673.html

https://broscolors.com/-7543.html

 

Визитникът е зашит Ръчно с качествени специализирани восъчни конци за Естествена Кожа. Може да персонализирате Вашия визитник с цвят на конец, който желаете. 

Може да изберете опция за Персонално Гравиране. Така ще придадете още по-силна индивидуалност на продукта, особено ако е за подарък, но защо не и персонализиран за самия Вас с мотиви които желаете и те ще са винаги до вас. Гравирането се осъществява посредством Прецизен Лазер с възможност за фино и детайлно гравиране върху кожата.

Коженият визитник (Мини портфейл, Картодържател) е с широка функционалност. Можете да го използвате и като Мини Портфейл, което носи много удобства на човека който го носи. Той е изключително компактен и може да се носи с по-официални облекла, като Костюми, Сака и пр. Може да се поставя в задни или предни джобове на Дънки, Панталони, Спортни облекла и др.

RFID защитата на визитника се осъществява от специален защитен протектор(калъф) който блокира възможността от сканиране на кредитни и дебитни карти. Предпазва от кражба на данни и пари от вашите безконтактни карти.
Материалът, който се използва, предпазва също и от копиране и дублиране в реално време на устройства и продукти, използващи RFID (Radio Frequency Identification) технологията, като ключове за автомобили, документи за самоличност, банкови /кредитни, дебитни/ карти с RFID чип и др.

РАЗМЕРИ:

В сгънато положение размерите на визитника са: Ширина 7.2 см. ; Височина 10.5 см.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ НА ПРОДУКТА:

1. Лазерно Гравиране: Ако желаете Вашият Картодържател да бъде Лазерно Гравиран, моля изберете един от Седемте вида Шрифт за гравиране от бутоните за поръчка. (Шрифтовете са показани в Галерията на продукта)  При финализиране на поръчката напишете в полето "Текст за гравиране на продукта" инициали, дати, лога, изображения или всякакъв текст, който желаете. При желание за гравиране на специални изображения, лога и др. моля изпратете нужните файлове(препоръчително във векторен формат) на нашия имейл: broscolors@abv.bg

2. Цвят на Конец за Зашиване на Изделието: Моля изберете от падащото меню цвета на конец, който желаете.  

 

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА С КУРИЕР

Доставка с ЕКОНТ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Еконт: 5.24 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 6.93 лв.

Доставка със СПИДИ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Спиди: 3.95 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 7.19 лв.

Заплащането става при вземане на пратката от офиса, който сте посочили или на куриер, ако сте посочили изпращане до адрес. Всички пратки са с опция Преглед ! 

Подаръчна Опаковка: показана е на една от снимките в галерията ! 

Представлява твърда кутия с Логото на BROSCOLORS, която е поставена в подаръчен плик с лого и декорация. 

 

Визитниците са 100% Българско производство. Изработени са изцяло ръчно в Ателието на фирма БРОСКОЛОРС ЕООД намиращо се на адрес: гр. Пловдив, ул. Доктор Вълкович 10

За по специални поръчки, моля направете запитване или се обадете на посочените телефони за контакт с нас ! 

 http://broscolors.com/%D0%B2%D1%80%D1%8A%D0%B7%D0%BA%D0%B0_%D1%81_%D0%BD%D0%B0%D1%81-890.html


gtag('config', 'AW-826389517')