Мъжка Плетена Кожена Гривна със Стомана / Персонализирана

Черна Тъмно кафява
Външна Страна на Закопчалката Вътрешна Страна на Закопчалката
13.2 см 13.5см. 13.8 см 14.0см. 14.2 см 14,5см. 14.8 см 15.0см. 15.2 см 15,5см. 15.8 см 16.0см. 16.2 см 16,5см. 16.8 см 17.0см. 17.2 см 17,5см. 17.8 см 18.0см. 18.2 см 18,5см. 18.8 см 19.0см. 19.2 см 19,5см. 19.8 см 20.0см. 20.2 см 20,5см. 20.8 см 21.0см. 21.2 см 21,5см. 21.8 см 22.0см. 22.2 см 22.5см. 22.8 см 23.0см. 23.2 см 23.5см. 23.8 см
Сребро Черен
Номер 1 Номер 2 Номер 3 Номер 4 Номер 5 Номер 6 Номер 7
59.80 лв.

Мъжка Стилна Гривна от Естествена Телешка Кожа и Стоманена Магнитна Закопчалка с Надпис по Избор + Оригинална Луксозна Подаръчна Кутия с Фирменото Лого на BROSCOLORS 

Цвят на Кожата: Черен, Тъмно Кафяв 

Цвят на Закопчалката: Сребро, Черна 

 

Материалът от който е изработена Гривната е Естествена Телешка Кожа + Стоманенa Магнитна Закопчалка от Висококачествена Стомана тип 316L

Гривната може да се гравира. 

Текстът/Инициалите, които желаете да се гравират се попълват в полето: "Текст за гравиране на продукта" при финализиране на поръчката 
  

Линкове към други интересни модели гривни:

https://broscolors.com/-10223.html

https://broscolors.com/-10193.html

https://broscolors.com/-10073.html

 

При поръчка, моля изберете следните параметри от падащото меню:

Размери(обиколка) на китката: Изберете от посочените размери в сантиметри от падащото меню. Моля следвайте инструкциите от продуктовата снимка за вземане на размер. Важно е да не отпускате допълнително разстояние от плътно измереното с шивашки метър, конец или хартиена лента. Ние знаем колко да отпуснем за комфортно носене на Вашата гривна. Все пак в случай на неправилно взет размер(обиколка на китката) от страна на клиент е възможна корекция на гривната. 

В случай че желаете Персонално гравиране, моля изберете от следните опции чрез бутоните за поръчка:

Шрифт за Гравиране: Моля изберете от Седемте вида Шрифтове в случай, че желаете да гравираме кратко послание, дати, имена или друго. 

Ако желаете да се гравират Инициали, моля изберете бутона "Инициали" 

Локация за Гравирането: Моля изберете позицията, която желаете да се гравира от бутоните в менюто за поръчка.

- Външна страна на Магнитната Закопчалка - тази страна, която се вижда, когато гривната се носи.

- Вътрешна страна на Магнитната Закопчалка - тази страна, която е към китката и не се вижда, когато гривната се носи.

 

*** Дължина на Текста: Лазерът, който използваме гравира много финно и може да събере около 30 символа на магнитната закопчалка. Текстът, който сте задали се гравира като разположение по наша преценка, така че да изглежда естетически най-добре. Ако имате конкретна визия за това как да е разположен, моля това да е описано в бележки към поръчката при нейното финализиране или да се уточни след като екипът ни се свърже с Вас за потвърждение на поръчката.

 

Опаковка: Продуктът се Доставя на клиента с Луксозна Опаковка показана на една от снимките в галерията ! 

 

Времето за изработка и доставка на продукта е 2-5 работни дни.

*** Гравираните подаръци са един чудесен вариант за индивидуален и оригинален подарък. Благодарение на тях Вие казвате по специален и стилен начин това, което искате, на любимия си човек. 

Персоналните подаръци са подходящи за всякакви поводи - рожден ден, имен ден, годишнина, че дори и без повод. 
Чрез гравирането на послание, инициали, важни дати и пр. всеки един подарък придобива силно значение и така има още по-голяма стойност във времето.  
Изберете най-важните думи, които биха означавали много за любимия Ви човек и го зарадвайте по оригинален начин. Подходящ подарък за жени е гравираният ключодържател. Всяка жена би се зарадвала на нещо, което може да носи винаги със себе си и да и напомня за любимия и.

 

 

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА С КУРИЕР

Доставка с ЕКОНТ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Еконт: 5.09 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 6.63 лв.

Цените са без включена такса за SMS известяване, която е +0.18 лв. с ДДС. Ако не желаете известяване, моля напишете това в бележки към поръчката.

Доставка със СПИДИ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Спиди: 3.95 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 7.19 лв.

Заплащането става при вземане на пратката от офиса, който сте посочили или на куриер, ако сте посочили изпращане до адрес. Всички пратки са с опция Преглед ! 

За направата на гривната е използвана Качествена Естествена Телешка Кожа. Дебелината на Гривната е около 5-6 мм. и е с овален профил.

Ширината на гривната е 10мм. 

Магнитната Закопчалка е от качествена Стомана тип 316L  

 

Подаръчната Кутия, с която се предлага Гривната е изработена ръчно. Материалът е луксозен гумиран картон, чието лице е брандирано със специален релефен печат с лаков ефект. Вътрешността на Кутията представлява копринена подложка, на която е брандирано фирменото ни лого.


gtag('config', 'AW-826389517')