Каишка от Естествена Кожа за Часовник Maurice Lacroix

Малка (+0.00лв.) Нормална (+0.00лв.) Голяма (+0.00лв.) Много голяма (+0.00лв.) По Ваш Конкретен Размер (+5.00лв.)
12мм. 13мм. 14мм. 15мм. 16мм. 17мм. 18мм. 19мм. 20мм. 21мм. 22мм. 23мм. 24мм. 25мм. 26мм.
Цвят от Оригиналната Снимка # 1 Бял # 2 Бежов(1) # 3 Бежов(2) # 4 Светло Кафяв # 5 Тъмно Кафяв # 6 Червен # 7 Тъмно Червен # 8 Бордо # 9 Сив # 10 Маслинено Зелен # 11 Антик Бронз # 12 Ярко Зелен # 13 Тъмно Зелен # 14 Черен # 15 Розов # 16 Ярко Син # 17 Небесно Син # 18 Син(1) # 19 Син(2) # 20 Турско Синьо # 21 Лилав # 22 Тъмно Син # 23 Флуоресцентно Жълт # 24 Жълт # 25 Златист # 26 Оранжев # 27 Флуоресцентно Оранжев
Тока “#5 Сребриста полирана” (+0.00лв.) Тока “#6 Сребриста матова” (+0.00лв.) Тока “#7 Сребриста полирана” (+0.00лв.) Тока “#8 Сребриста матова” (+0.00лв.) Тока “#9 Сребриста полирана” (+0.00лв.) Тока “#1 Черна матова” (+0.00лв.) Тока “#2 Златиста полирана” (+0.00лв.) Тока “#3 Розово Злато полирана” (+0.00лв.) Тока “#4 Сребриста матова” (+0.00лв.) Тока “#4А Сребриста масивна матова” (+2.00лв.) Тока ”#4B Сребриста масивна полирана” (+2.00лв.) Тока ”#1А Черна масивна матова” (+2.00лв.) Ваша Оригинална Тока/Катарама (+0.00лв.)
Без Бързи патенти(стандартно захващане) (+0.00лв.) Дизайн с Бързи патенти (12мм-24мм) (+8.00лв.)
86.50 лв.

Каишка за Часовник Maurice Lacroix, както и за други марки часовници. (Каишката не включва оригиналната тока ! ) 

 

Каишка от многопластова естествена телешка кожа - цвят Тъмно Бордо (цялостно зашита с ръчен шев)

 Каишките на BROSCOLORS са изцяло ръчно изработени от първокачествена телешка кожа от няколко слоя. Технологията и кожите които използваме придават голяма здравина и устойчивост на нашия продукт. Изцяло естествените материали, благоприятстват за издръжливостта и комфортното и носене на всяка една каишка за часовник. Резултатът е плътна и мека каишка, която абсорбира потта, особено в летния период или при интензивна физическа активност. 

Тази Каишка е изцяло ръчно зашита с висококачествени полиестерни конци, които имат висока износоустойчивост и цветовете им не избледняват с времето. Краищата по кожата на каишката са обработени прецизно с професионални бои и препарати с цел красива и завършена визия на продукта и неговата устойчивост във времето. 

При поръчка моля следвайте няколко стъпки:

1. Измерете размера(обиколката) на китката Ви спрямо инструкциите в снимковия файл от фотогалерията на продукта. След което от падащото меню изберете на кой от четирите стандарта за големина отговаряте с цел най-добро пасване на каишката на Вашата китка (Малка, Нормална, Голяма, Много голяма). Има опция да изберете и размер(дължина на къса и дълга част) спрямо Вашата оригинална каишка или да дадете точни размери, които ние да спазим при изработката на Каишката. 

2. Измерете ширината на Вашия часовник(показано е на схемата от снимковия файл). Това е разстоянието, в което се намират патентите(пружинните/винтови щифтове към корпуса на часовника). Моля измерете не патентите, а ширината на часовника на това място, както е посочено ! След това изберете измереният размер в милиметри от падащото меню.

3. Този продукт е със снимка на Оригинална тока тип Пеперуда от Оригиналната кожена Каишка за модела Часовник. Ако желаете да се изработи за Вашата тока, моля изберете от менюто за поръчка съответната опция. Ако желаете да бъде изработена с наша тока, от бутоните за поръчка моля изберете от дванайсетте вида стоманени токи, които предлагаме. *** Снимки на видовете токи може да видите на една от снимките в галерията на продукта***  

4. Изберете цвят на конец за зашиването на Вашата каишка от съответните бутоните в процеса на поръчка. *** За ориентир Каишката от снимките е зашита с "#8 Бордо" конец от посочения каталог ***   Може да се направи и запитване за други цветове конци извън дадения каталог, като за целта ни пишете на имейл или се обадете на посочените телефони за контакт с нас.

В раздел "Галерия/ Ръчно изработени каишки за часовници" може да разгледате част от каишките за часовници, които сме изработвали за наши клиенти. Ако желаете може да се поръча и персонализиран модел каишка, с дизайн взаимстван от някой от моделите в Галерията. Разбира се това е възможно, ако корпуса на часовника Ви(начина на захващането към кожената Каишка) позволява това. За целта моля свържете се с нашия екип преди да поръчате за да уточним заедно с Вас дизайна на Каишката и да съдействаме с информация за цена и срок на изработка.

Линкове към други интересни модели каишки за часовници: 

https://broscolors.com/-9633.html  

https://broscolors.com/-9623.html 

https://broscolors.com/-9613.html

 

В случай, че желаете да включим стандартни патенти към каишката, моля пишете това в бележки към поръчката.

Ако имаме наличен размерът патенти, който желаете, ще ги добавим като подарък към поръчката Ви. 

Всяка една каишка от нашия магазин е авторска и е направена с много старание и лично отношение.

Подарете на себе си и любимия човек подобаващо продължение на любимия часовник с качество, модерна визия и уникален дизайн ! 

ВСИЧКИ КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ СЕ ПРЕДЛАГАТ В СПЕЦИАЛНИ ЛУКСОЗНИ ПОДАРЪЧНИ КУТИИ С НАШЕТО ЛОГО.  

*** Тук може да разгледате част от каишките за часовници, които сме правили за наши клиенти ***

 

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА С КУРИЕР

Доставка с ЕКОНТ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Еконт: 5.33 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 7.12 лв. 

Доставка със СПИДИ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Спиди: 3.95 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 7.19 лв.

Заплащането става при вземане на пратката от офиса, който сте посочили или на куриер, ако сте посочили изпращане до адрес. Всички пратки са с опция Преглед ! 

Дължината на Каишките които предлагаме са със следните стандартни размери: 

 

"Малка" Каишка/ Дълга част: 11.5см.   Къса част: 7см. 

"Нормална" Каишка/ Дълга част: 12.3см.   Къса част: 7.8см.

"Голяма" Каишка/ Дълга част: 13.2см.    Къса част: 8.5см. 

"Много Голяма" Каишка/ Дълга част: 14см.    Къса част: 9.2см. 

*** Забележка: Размерите за Късата част са без включване на самата Тока ! 

Всяка Каишка поръчана в Онлайн Магазина ни може да се направи и с дължина на двете части изцяло по желание на клиента. Ако желаете изработка по зададени от Вас размери, моля изберете съответната опция/бутон при поръчката.

Размерът който ни е нужен представлява дължината от край до край на кожената част на Каишката(двете части поотделно). *** Късата част се замерва Без Токата ! ***

За целта, моля напишете размера на късата и на дългата части в "Бележки към поръчката" при подаване на заявка, или се свържете с нас за уточнение.

 

*** Ето и Линк към нашите интересни предложения за токи, които можете да закупите: 

https://broscolors.com/-9593.html

 


gtag('config', 'AW-826389517')