Дамски Часовници

Дамските часовници винаги са имали огромна популярност. В BROSCOLORS изработваме Каишките им изцяло от Естествена Кожа, която им предава, както гъвкавост така и комфорт,за разлика от металните. Този красив аксесоар  излъчва стил и функционалност, което го прави идеален избор за всяка модерна жена.

Той придава изискан и елегантен чар, който безпроблемно допълва всяко облекло. Независимо дали е ежедневен ден в офиса, или официално вечерно събитие, часовникът,ще подобри цялостната Ви визия с вечната си привлекателност.

Едно от най-значимите им предимства е тяхната универсалност. Широката гама от дизайни, цветове и размери гарантира, че може да намерите всякъкъв вид Кожена Каишка за вашия часовник, която да отговаря на всеки личен стил и повод.

Независимо дали сте облечени в професионално,ежедневно, или елегантно  облекло.

 

 

С подходяща грижа и поддръжка, те могат да се превърнат в скъпи наследства, издържайки изпитанието на времето и оставяйки трайно впечатление.

С набор от налични цветове, текстури и покрития можете да изберете каишка за Вашия часовник , която да отговаря на личните Ви  индивидуалности и модни предпочитания.

От класическа черна и кафява кожа, до живи нюанси и екзотични шарки.