Дамска Гривна с Хематит

Сгъваема Подаръчна Кутия с Лого (+0.00лв.) Твърда Подаръчна Кутия с Лого (+2.00лв.)
13.5см. 14.0см. 14,5см. 15.0см. 15,5см. 16.0см. 16,5см. 17.0см. 17,5см. 18.0см. 18,5см. 19.0см. 19,5см. 20.0см. 20,5см. 21.0см. 21,5см. 22.0см. 22.5см. 23.0см. 23.5см.
18.00 лв.

Представяме Ви дамска гривна с Естествени Камъни Хематит и елемент сърчице от Хематит. 

Този Камък има свойството да поглъща всички негативни вълни насочени срещу човека, който го носи. 

Наситените цветове придават много колорит и красота на бижуто. 

Специални ПРОМО КОДОВЕ при поръчка на 2,3 и повече гривни.

- При поръчка на 2бр. гривни, моля копирайте следния Промо Код "2HEMATITE" в полето "Код за отстъпка" в процеса на поръчка за да генерирате автоматично 10% Отстъпка.

- При поръчка на 3бр. и повече гривни, моля копирайте следния Промо Код "3HEMATITE" в полето "Код за отстъпка" в процеса на поръчка за да генерирате автоматично 20% Отстъпка.

*** Промо Кодовете не важат за опцията  "Бърза поръчка" ! 

Гривните се изработват специално за всеки клиент спрямо размера на съответната китка. За да определите правилния размер за Вас моля вижте схемата, показана на една от снимките в Галерията на продукта. За допълнителна информация моля вижте тук.

Линкове към други интересни модели гривни:

https://broscolors.com/-9933.html

https://broscolors.com/-9993.html

https://broscolors.com/-9853.html

 

 

 

 

 

 

 

 

Хематитът, наричан също хематит, е минералната форма на железния оксид. 

Хематитни асоциации:
Чакри - Основна чакра
Планета - Марс
Стихия - Огън/Земя
Числова вибрация - номер 9
Типични цветове -Черен до стоманен или сребристо-сив, кафяв до червеникавокафяв или червен

 

Ползи на Хематита:

♥ Фокус ♥ Концентрация ♥ Сила на волята ♥ Надеждност ♥ Смелост ♥ Увереност ♥ Оптимизъм ♥ Доверие ♥ Баланс ♥ Стабилност ♥ Защита

Хематитът ни защитава. Той укрепва връзката ни със земята, кара ни да се чувстваме сигурни. Тя ни дарява със смелост, сила, издръжливост и жизненост. "Камък за ума", хематитът стимулира концентрацията и фокуса, подобрява паметта и оригиналната мисъл.

Хематитът използва магнитните качества на нашите ин-ян енергии, за да балансира меридианите в тялото и да осигури стабилно равновесие между ефирната нервна система и физическата нервна система. Той фокусира енергията и емоциите за баланс между тялото, ума и духа.

Разтваря негативността и ви пречи да поглъщате негативността на другите. Хематитът е силен, поддържа плахостта, повишава самочувствието и оцеляването, повишава силата на волята и надеждността и придава увереност. Помага за преодоляване на принудата и зависимостите, като лекува преяждането, тютюнопушенето и други форми на прекаляване.

Хематитът възстановява, укрепва и регулира кръвоснабдяването, подпомагайки кръвните състояния като анемия. Поддържа бъбреците и регенерира тъканите. Стимулира усвояването на желязото и образуването на червени кръвни клетки. Лекува крампи на краката, тревожност и безсъние. Хематитът подпомага подравняването на гръбначния стълб и фрактурите.

Този камък носи дълбоко сърдечно доверие благодарение на способността си да спира токсичните емоции и да ги трансформира в положителни. 

 

Продуктът се предлага в специални Кутии за Подарък с логото на BROSCOLORS и в Подаръчен плик с декорация !

Конкретната опаковка е показана на една от снимките в галерията на продукта. 

 

Времето за изработка и доставка на продукта е 2-3 работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА С КУРИЕР С ВКЛЮЧЕНА ТАКСА ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, при поръчка на 1бр. гривна 

Доставка с ЕКОНТ: Цена за Доставка на продукта до Офис на Еконт: 5.61 лв. 

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 7.26 лв.

Цените са без включена такса за SMS известяване, която е +0.18 лв. с ДДС. Ако не желаете известяване, моля напишете това в бележки към поръчката. 

Доставка със СПИДИ: 

Цена за Доставка на продукта до Офис на Спиди: 4.25 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 5.90 лв.

Заплащането става при вземане на пратката от офиса, който сте посочили или на куриер, ако сте посочили изпращане до адрес. Всички пратки са с опция Преглед !

 

 


gtag('config', 'AW-826389517')