Персонализирани Ключодържатели от Естествена Кожа и Стомана

В тази Категория можете да откриете Персонализирани Ключодържатели от Естествена Кожа както и съчетание на Естествена кожа и Висококачествена Стомана. 

И двата вида Ключодържатели могат да се персонализират с Послания по Желание на Клиента. Могат да се гравират специални Дати, Инициали, Дълги или Къси текстове, Изображения, Лога, Марки и др.
Ключодържателите със стоманена плочка са изработени от висококачествена естествена кожа, телешка и биволска. Кожата е масивна, а стоманата която използваме за гравирането е качествена и много устойчива.  
Дебелина на кожата - от 2мм до 3мм спрямо съответния модел Ключодържател.
Налични са 5 различни шрифта, с които могат да се изпишат различни надписи по желание на клиента. Възможни са до 8 реда надпис на плочката, като всеки ред е с максимум до 30 символа. Общият брой символи, които могат да се съберат е около 240. Лазерното гравиране е прецизно и могат да се осъществяват най-различни изображения, текст, както и фирмени лога, марки и др.
За гравирането на по-нестандартни изображения, лога и др. е нужно да се изпрати снимка с достатъчно добра резолщция или векторен файл на нашия e-mail: broscolors@gmail.com или във Фейсбук страницата ни: broscolors
 
 

 

gtag('config', 'AW-826389517')