Мъжки Визитник от Естествена Кожа

Подаръчен плик с декорация (+0.00лв.) Подаръчна Кутия + Плик с Декорация (+6.00лв.)
Цвят от Оригиналната Снимка # 1 Бял # 2 Бежов(1) # 3 Бежов(2) # 4 Светло Кафяв # 5 Тъмно Кафяв # 6 Червен # 7 Тъмно Червен # 8 Бордо # 9 Сив # 10 Маслинено Зелен # 11 Антик Бронз # 13 Тъмно Зелен # 14 Черен # 16 Ярко Син # 18 Син(1) # 19 Син(2) # 20 Турско Синьо # 22 Тъмно Син # 24 Жълт # 25 Златист # 26 Оранжев
Гравиране на Инициали, Дати или Кратък текст (+7.00лв.) Гравиране на Изображения, Обемен текст, Лога (+14.00лв.) Без Лазерно Гравиране (+0.00лв.)
Номер 1 Номер 2 Номер 3 Номер 4 Номер 5 Номер 6 Номер 7 Без Гравиране
62.50 лв.

Картодържател/Мини портфейл от Естествена Кожа - Ръчно зашит и с възможност за Персонално гравиране върху кожата. Мини портфейла е със RFID защита за безконтактни кредитни карти. 

Картодържателят е изработен с 2 слота за дебитни/кредитни карти, един открит слот за лична/дебитна карта или друг документ + две основни разделения, които побират 10+ карти или визитки.

Реално аксесоара може да събере 12+ карти, както и сгънати банкноти. Това е идеалното решение, ако Ви е омръзнало да препълвате портфейла си с много банкови и визитни карти или да сменяте често  найлонови визитници поради лесното им похабяване.

Този визитник е изработен от първокачествена 100%  Телешка Кожа тип Full Grain. Тази кожа е изключително здрава и с характерния за вида и променящ се вид. Тя спада към типа кожи Crazy Horse и се променя интересно във времето. Има леки гънки и драскотини, които се заличават и променят с употребата на продукта и придават много характерен и уникален вид на изделието.

Линкове към други интересни модели кожени визитници и мини портфейли:

https://broscolors.com/-10123.html

https://broscolors.com/-9673.html

https://broscolors.com/-9643.html

 

Визитникът е зашит с качествени, специализирани полиестерни конци. 

Може да изберете опция за Персонално Гравиране. Така ще придадете още по-силна индивидуалност на продукта, особено ако е за подарък, но защо не и персонализиран за самия Вас с мотиви които желаете и те ще са винаги до вас. Гравирането се осъществява посредством Прецизен Лазер с възможност за фино и детайлно гравиране върху кожата.

Аксесоарът е с широка функционалност. Можете да го използвате и като Мини Портфейл, което носи много удобства на човека който го ползва. Той е изключително компактен и може да се носи с по-официални облекла, като Костюми, Сака и пр. Може да се поставя в задни или предни джобове на Дънки, Панталони, Спортни облекла и др.

RFID защитата на Картодържателя се осъществява от специален защитен протектор(калъф), който блокира възможността от сканиране на кредитни и дебитни карти. Предпазва от кражба на данни и пари от вашите безконтактни карти.
Материалът, който се използва, предпазва също и от копиране и дублиране в реално време на устройства и продукти, използващи RFID (Radio Frequency Identification) технологията, като ключове за автомобили, документи за самоличност, банкови /кредитни, дебитни/ карти с RFID чип и др.

РАЗМЕРИ:

В разгънато положение размерите на изделието са: Ширина 16 см. ; Височина 11 см.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ НА ПРОДУКТА:

1. Лазерно Гравиране: Ако желаете Вашият Картодържател да бъде Лазерно Гравиран, моля изберете един от Седемте вида Шрифт за гравиране от бутоните за поръчка. (Шрифтовете са показани в Галерията на продукта)  При финализиране на поръчката напишете в полето "Текст за гравиране на продукта" инициали, дати, лога, изображения или всякакъв текст, който желаете. При желание за гравиране на специални изображения, лога и др. моля изпратете нужните файлове(препоръчително във векторен формат) на нашия имейл: [email protected]

*** В случай, че не желаете да има персонализация изберете бутон "Без гравиране" 

2. Цвят на Конец за Зашиване на Изделието: Моля изберете от падащото меню цвета на конец, който желаете.  

 

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА С КУРИЕР

Доставка с ЕКОНТ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Еконт: 5.24 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 6.93 лв.

Доставка със СПИДИ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Спиди: 3.95 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 7.19 лв.

Заплащането става при вземане на пратката от офиса, който сте посочили или на куриер, ако сте посочили изпращане до адрес. Всички пратки са с опция Преглед ! 

Опаковка:  Ако желаете Подаръчна кутия, моля изберете опцията от менюто за поръчка. Снимки на кутията може да видите в снимките към продукта. Другата опция е Подаръчен Плик с декорация, който също може да видите в галерията на продукта.

 

Визитниците са 100% Българско производство. Изработени са изцяло ръчно в Ателието на фирма БРОСКОЛОРС ЕООД намиращо се на адрес: гр. Пловдив, ул. Доктор Вълкович 10

За по специални поръчки, моля направете запитване или се обадете на посочените телефони за контакт с нас ! 

 http://broscolors.com/-890.html


gtag('config', 'AW-826389517')