Картодържател от Естествена Кожа

Подаръчен плик с декорация (+0.00лв.) Подаръчна Кутия + Плик с декорация (+5.00лв.)
Без Лазерно Гравиране (+0.00лв.) Гравиране на Инициали, Дати или Кратък текст (+7.00лв.)
Бял Кремаво Бял Черен Кафяв Тъмно Кафяв Светло Кафяв Зелен Син Червен
29.00 лв. 32.00 лв. Спестявате 3 лв.

Унисекс Визитник (Картодържател) от Естествена кожа цвят Кафяв (Crazy Horse) - Ръчно зашит и с възможност за Персонално гравиране върху кожата. 

 Аксесоарът може да събере 8+ карти, както и сгънати банкноти. Това е идеалното решение, ако Ви е омръзнало да препълвате портфейла си с много банкови и визитни карти или да сменяте често  найлонови визитници поради лесното им похабяване.

Този визитник е изработен от първокачествена 100% Телешка Кожа тип Full Grain(Пълнозърнеста Кожа) Crazy Horse. Цветът на кожата е тъмно кафяв. Тази кожа е изключително здрава и се патинира по много естествен и красив начин във времето. За изработката и се използва технология при която тя се накисва във специални восъци и специални естествени препарати. Восъкът укрепва кожените влакна, когато те се надраскат или разтъркат, естественият цвят на кожата променя цвета си, придавайки й античен, винтидж вид.

Визитникът е зашит Ръчно с качествени специализирани восъчни конци за Естествена Кожа. Може да персонализирате Вашия визитник с цвят на конец, който желаете. В случая, продукта от снимките е зашит с цвят "Тъмно Кафяв" от мострения каталог от Галерията на продукта. 

Може да изберете опция за Персонално Гравиране. Така ще придадете още по-силна индивидуалност на продукта, особено ако е за подарък, но защо не и персонализиран за самия Вас с мотиви които желаете и те ще са винаги до вас. Гравирането се осъществява посредством Прецизен Лазер с възможност за фино и детайлно гравиране върху кожата.

Коженият визитник е изключително компактен и може да се носи с по-официални облекла, като Костюми, Сака и пр. Може да се поставя в задни или предни джобове на Дънки, Панталони, Спортни облекла и др.

РАЗМЕРИ:

Размерите на визитника са: Височина 9.5 см. ; Ширина 7.00 см.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ НА ПРОДУКТА:

1. Лазерно Гравиране: Ако желаете Вашият Картодържател да бъде Лазерно Гравиран, моля изберете опция от падащото меню с вида Персонално Гравиране, който желаете. При финализиране на поръчката напишете в полето "Текст за гравиране на продукта" инициали, дати, лога, изображения или всякакъв текст, който желаете. При желание за гравиране на специални изображения, лога и др. моля изпратете нужните файлове(препоръчително във векторен формат) на нашия имейл: broscolors@abv.bg

2. Цвят на Конец за Зашиване на Изделието: Моля изберете от падащото меню цвета на конец, който желаете. *** Цветът на конеца на посочения в галерията продукт е "Светло Кафяв". 

3. Шрифт за Гравирането: Ако желаете Вашият Картодържател да бъде гравиран, моля посочете в полето "бележки към поръчката"(при финализирането и) един от Петте вида Шрифт за гравирането на Вашия Картодържател. (Шрифтовете са показани в Галерията на продукта)

 

 

 

 

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА С КУРИЕР

Доставка с ЕКОНТ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Еконт: 5.04 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 6.55 лв.

Доставка със СПИДИ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Спиди: 3.95 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 7.19 лв.

Заплащането става при вземане на пратката от офиса, който сте посочили или на куриер, ако сте посочили изпращане до адрес. Всички пратки са с опция Преглед ! 

Опаковка: Продуктът се Доставя на клиента с Опаковка показана на една от снимките в галерията ! 

Визитниците са 100% Българско производство. Изработени са изцяло ръчно в Ателието на фирма БРОСКОЛОРС ЕООД намиращо се на адрес: гр. Пловдив, ул. Доктор Вълкович 10

За по специални поръчки, моля направете запитване или се обадете на посочените телефони за контакт с нас ! 

 http://broscolors.com/%D0%B2%D1%80%D1%8A%D0%B7%D0%BA%D0%B0_%D1%81_%D0%BD%D0%B0%D1%81-890.html


gtag('config', 'AW-826389517')