Каишка за Часовник от Естествена Щраусова Кожа

Малка (+0.00лв.) Нормална (+0.00лв.) Голяма (+0.00лв.) Много голяма (+0.00лв.) По Ваш Конкретен Размер (+5.00лв.)
20мм. 21мм. 22мм. 23мм. 24мм. 25мм. 26мм.
Тока “#5 Сребриста полирана” (+0.00лв.) Тока “#6 Сребриста матова” (+0.00лв.) Тока “#7 Сребриста полирана” (+0.00лв.) Тока “#8 Сребриста матова” (+0.00лв.) Тока “#9 Сребриста полирана” (+0.00лв.) Тока “#1 Черна матова” (+0.00лв.) Тока “#2 Златиста полирана” (+0.00лв.) Тока “#3 Розово Злато полирана” (+0.00лв.) Тока “#4 Сребриста матова” (+0.00лв.) Тока “#4А Сребриста масивна матова” (+2.00лв.) Тока ”#4B Сребриста масивна полирана” (+2.00лв.) Тока ”#1А Черна масивна матова” (+2.00лв.) Ваша Оригинална Тока/Катарама (+0.00лв.)
Без Бързи патенти(стандартно захващане) (+0.00лв.) Дизайн с Бързи патенти (12мм-24мм) (+8.00лв.)
190.00 лв.

Каишка от Многопластова Естествена Кожа от Крак на Щраус - цвят Кралско Синьо 

Каишката се предлага без самия Часовник, който е мострен ! 

 Каишките на BROSCOLORS са изцяло ръчно изработени от първокачествена телешка кожа от няколко слоя. Технологията и кожите които използваме придават голяма здравина и устойчивост на нашия продукт. Изцяло естествените материали, благоприятстват за издръжливостта и комфортното и носене на всяка една каишка за часовник. Резултатът е плътна и мека каишка, която абсорбира потта, особено в летния период или при интензивна физическа активност. 

Каишките са изцяло ръчно зашити с висококачествени полиестерни конци, които имат висока износоустойчивост и цветовете им не избледняват с времето. Краищата по кожата на всяка каишка са обработени прецизно с професионални бои и препарати с цел красива и завършена визия на продукта и неговата устойчивост във времето. 

При поръчка моля следвайте няколко стъпки:

1. Измерете размера(обиколката) на китката Ви спрямо инструкциите в снимковия файл от фотогалерията на продукта. След което от падащото меню изберете на кой от четирите стандарта за големина отговаряте с цел най-добро пасване на каишката на Вашата китка (Малка, Нормална, Голяма, Много голяма). Има опция да изберете и размер(дължина на къса и дълга част) спрямо Вашата оригинална каишка или да дадете точни размери, които ние да спазим при изработката на Каишката. 

2. Измерете ширината на Вашия часовник(показано е на схемата от снимковия файл). Това е разстоянието, в което се намират патентите(пружинните/винтови щифтове към корпуса на часовника). Моля измерете не патентите, а ширината на часовника на това място, както е посочено ! След това изберете измереният размер в милиметри от падащото меню.

3. След това от падащото меню изберете от дванайсетте вида стоманени токи, които предлагаме. (Каишката от снимката е с тока: "Черна масивна матова") *** Снимки на видовете токи може да видите на една от снимките в галерията на продукта***

В раздел "Галерия/ Ръчно изработени каишки за часовници" може да разгледате част от каишките за часовници, които сме изработвали за наши клиенти. 

В случай, че желаете да включим стандартни патенти към каишката, моля пишете това в бележки към поръчката. 

Ако имаме наличен размерът патенти, който желаете, ще ги добавим като подарък към поръчката Ви. 

 

Всяка една каишка от нашия магазин е авторска и е направена с много старание и лично отношение.

Подарете на себе си и любимия човек подобаващо продължение на любимия часовник с качество, модерна визия и уникален дизайн ! 

ВСИЧКИ КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ СЕ ПРЕДЛАГАТ В ЛУКСОЗНИ ПОДАРЪЧНИ КУТИИ С НАШЕТО ЛОГО, ПОКАЗАНИ В СНИМКОВАТА ГАЛЕРИЯ НА ПРОДУКТА.

 

Времето за изработка и доставка на продукта е 5-10 работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА С КУРИЕР

Доставка с ЕКОНТ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Еконт: 6.11 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 8.71 лв. 

Цените са без включена такса за SMS известяване, която е +0.18 лв. с ДДС. Ако не желаете известяване, моля напишете това в бележки към поръчката.

Доставка със СПИДИ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Спиди: 4.25 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 7.21 лв.

Заплащането става при вземане на пратката от офиса, който сте посочили или на куриер, ако сте посочили изпращане до адрес. Всички пратки са с опция Преглед ! 

Дължината на Каишките които предлагаме са със следните стандартни размери: 

"Малка" Каишка/ Дълга част: 11.5см.   Къса част: 7см. 

"Нормална" Каишка/ Дълга част: 12.3см.   Къса част: 7.8см.

"Голяма" Каишка/ Дълга част: 13.2см.    Къса част: 8.5см. 

"Много Голяма" Каишка/ Дълга част: 14см.    Къса част: 9.2см. 

Ако желаете да изработим каишката Ви по конкретни размери, моля изберете от менюто за поръчка опцията "По Ваш Конкретен Размер" 

*** Забележка: Размерите за Късата част са без включване на самата Тока ! 

Всяка Каишка поръчана в Онлайн Магазина ни може да се направи и с дължина на двете части изцяло по желание на клиента. 

Размерът който ни е нужен представлява дължината от край до край на кожената част на Каишката(двете части поотделно). *** Късата част се замерва Без Токата ! ***

За целта, моля напишете размера на късата и на дългата части в "Бележки към поръчката" при подаване на заявка, или се свържете с нас за уточнение.

 

 


gtag('config', 'AW-826389517')