Мъжки часовник с каишка от естествена кожа BROSCOLORS

Малка (+0.00лв.) Нормална (+0.00лв.) Голяма (+0.00лв.) Много голяма (+0.00лв.)
108.00 лв. 120.00 лв. Спестявате 12 лв.

Мъжки кварцов часовник с каишка от естествена тъмно синя телешка кожа, зашита със син конец.

Каишката се изработва специално за всеки клиент спрямо индивидуалната обиколка на китката. Каишката е тип Класическа с регулируем размер. Ръчно шита с качествени полиестерни конци. 

Възможен е индивидуален избор на конец, с който да бъде зашита каишката. (Изберете от падащото меню цвета на конеца: Син, като на снимката или друг цвят).

 Може да се изработи персонално и друг цвят кожа спрямо наличните цветове кожи, които предлагаме. За целта се свържете с нашия екип за уточнение на детайлите. 

Характеристики на часовника: 

·  часовник Мъжки модел 

·  Японски механизъм с висока точност

·  стандартни функции на часовника с активен датник

·  материал на корпуса  - неръждаема стомана

·  стъкло на циферблата-  устойчиво на надраскване

         ·  дисплей: аналогов 

·  подарък – специална подаръчна опаковка за часовника

Характеристики на каишката: 

·  естествена телешка кожа първо качество (дебелина около 3мм) (Професионално обработени ръбове на кожената каишка с цел перфектна визия и здравина)

·  цвят  - Тъмно Син. (Възможни са и други цветове на каишката след допълнителна уговорка с нашия екип)

· изработва се персонално по характеристики на китката на всеки клиент

 

*** За правилно измерване на обиколката на Вашата китка, моля следвайте инструкциите на схемата от фотогалерията на продукта. ***

 *** При липса на шивашки метър за вземане на размер (както сме показали на схемата), може да използвате конец или лента(текстилна или хартиена), която след плътно увиване около най-широката част на китката се налага на линия. Това всъщност е плътния размер, който ни е нужен за перфектната изработка на Вашата кожена каишка. *** 

*** Всяка една каишка може да се гравира върху кожата или токата с текст по Ваш избор. За целта изберете опцията за персонално гравиране от падащото меню ***  

 

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА С КУРИЕР

Доставка с ЕКОНТ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Еконт: 5.78 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 8.01 лв.

Цените са без включена такса за SMS известяване, която е +0.18 лв. с ДДС. Ако не желаете известяване, моля напишете това в бележки към поръчката.

Доставка със СПИДИ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Спиди: 3.95 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 7.19 лв.

Заплащането става при вземане на пратката от офиса, който сте посочили или на куриер, ако сте посочили изпращане до адрес. Всички пратки са с опция Преглед ! 

Линкове към други интересни модели часовници:

https://broscolors.com/-7063.html

https://broscolors.com/-6613.html

https://broscolors.com/-6573.html

Интересни факти:

В механичния часовник развиващата се пружина задвижва чрез комплект двигателни зъбни колела баланса, който се движи напред и назад с една скорост обикновено 5 пъти в секунда. Друг комплект от задвижващи зъбни колела, намалява тези колебания и задвижва стрелките на часовника. – минутната стрелка за един оборот на час и часовата за един оборот на 12 часа.

За брояч на времето в тесния смисъл на думата служи регулаторът. Зъбчатите колела със закрепените към тях стрелки на циферблата отброяват единиците време. Ако се счита, че въртенето на Земята около оста е равномерно, то се превръща в мащаб за сравнение на промеждутъците от време. За единица време обикновено се приема секундата или 1/86400 от денонощието. Часовниковите регулатори са устроени така, че отмерват промеждутъци от време, които се равняват или на цяла секунда, или на половин, 1/4 или 1/5.

Часовника се предлага в специална подаръчна кутия с нашето фирмено лого и опаковка. 


gtag('config', 'AW-826389517')