Условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Със използването на сайта www.broscolors.com считаме, че се съгласявате с нашите условия. Документът съдържа Общите условия, според които "Бросколорс" ЕООД предоставя услугите които предлага на клиентите си. "Бросколорс" ЕООД, Ви дава право да разглеждате материалите в сайта само за лична употреба с нетърговска цел за продажба на бижута.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

За да осъществите поръчка на бижута от магазина, Вие подавате лична информация. Магазинът използва личната информация с цел качествено извършване на поръчката и доставката на бижутата. Тази информация е под закрилата на Закона за защита на личните данни. Тя не се предоставя на трети лица.

РЕГИСТРАЦИЯ

Можете да поръчате от www.broscolors.com като регистриран потребител. За да се регистрирате трябва да изберете уникално потребителско име и парола, както и да посочите адрес за доставка, име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка, при което Вашите данни, ще бъдат запаметени в системата ни. След успешна регистрация и запазване на данните Ви в системата, при всяка нова поръчка Вие ще имате възможност да промените адреса за доставка и личните си данни, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката – ако това е необходимо. При маркиране на полето "Съгласен съм с oбщите условия"”, Вие потвърждавате че сте запознат и приемате настоящите условия.

ПОРЪЧКА

В Нашия електронен магазин приемаме поръчки 24ч. в денонощието, включително в събота и неделя и официални празници. При завършване на Вашата поръчка имате възможност да прегледате продуктите които сте избрали както и информацията за доставка и връзка с Вас – и при нужда да направите корекции. Ще бъдете уведомени чрез имейл за получаването, потвърждаването и изпращането на Вашата поръчка.

Ако има намаление на цените на продукти, новата цена е поставена под старата, която е зачертана.

Основните характеристики на бижутата, са описани в страницата за представяне на съответните продукти, желани да се закупят. Цените на бижутата също са описани поотделно на всеки модел или комплект.

Транспортните разходи за доставката на поръчаните бижута, не са включени в цената на бижутата. Те са посочени отделно в поръчката на бижутата и се начисляват към цената на избраните продукти при определяне на крайната цена за плащане.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКА

1 .Неуспешно извършване на плащането при избор на банков превод.

2. Адресът за доставка е непълен.

3. Грешен телефонен номер за връзка с клиента.

4. Отсъствието на Ви или на упълномощено от вас лице, в момента на доставката.

Ако възникнат проблеми при доставката, и те са по причина на www.broscolors.com , ние носим отговорността за възникналите допълнителни разходи. Ако причината за възникване на допълнителни разходи(например повторно идване на куриер) е от страна на клиента, той покрива разходите за повторната доставка.

ОТКАЗ НА ПОРЪЧКА

Според разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да бъде в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката.

Ако има установено несъответствие на доставените бижута с поръчката, Ние заменяме продуктите за наша сметка, без разходи от страна на Потребителя.

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ

1. Наложен платеж: Заплаща се дължимата сума на куриера, при получаване на поръчката.

2. Банков превод: Дължимата сума се превежда по банкова сметка на магазина. При получаването на поръчката не се заплаща нищо на куриера, освен сумата за доставка.