Унисекс Кожена Гривна със Стомана / Персонализирана

13.5см. 14.0см. 14,5см. 15.0см. 15,5см. 16.0см. 16,5см. 17.0см. 17,5см. 18.0см. 18,5см. 19.0см. 19,5см. 20.0см. 20,5см. 21.0см. 21,5см. 22.0см. 22.5см. 23.0см. 23.5см.
Сребро Злато
Номер 1 (+5.00лв.) Номер 2 (+5.00лв.) Номер 3 (+5.00лв.) Номер 4 (+5.00лв.) Номер 5 (+5.00лв.) Номер 6 (+5.00лв.) Номер 7 (+5.00лв.) Инициали (+5.00лв.)
28.80 лв.

Стилна Унисекс Гривна от Естествена Телешка Кожа и Стоманена Закопчалка. Възможност за Персонализация 

Гривната се предлага с Оригинална Подаръчна Кутия и плик с Декорация с Фирменото Лого на BROSCOLORS 

Цвят на Кожата - Черен

 

Материалът от който е изработена Гривната е Естествена Телешка Кожа + Стоманена Магнитна Закопчалка.

Закопчалката е изработена от Висококачествена Стомана тип 316L в цвят Сребро или Злато

 
Текстът, който желаете да се гравира се попълва в полето: "Текст за гравиране на продукта" при финализиране на поръчката 

 

 

При поръчка, моля изберете следните параметри от падащото меню:

Размери(обиколка) на китката: Изберете от посочените размери в сантиметри от падащото меню. Моля следвайте инструкциите от продуктовата снимка за вземане на размер. Важно е да не отпускате допълнително разстояние от плътно измереното с шивашки метър, конец или хартиена лента. Ние знаем колко да отпуснем за комфортно носене на Вашата гривна. 

Шрифт за Гравиране: Моля изберете от Седемте вида Шрифтове в случай, че желаете да гравираме кратко послание, дати, имена или друго. 

Ако желаете да се гравират Инициали, моля изберете бутона "Инициали" 

Локация за Гравирането: Този модел гривна може да се гравира на самата закопчалка. 

 

*** Дължина на Текста: Лазерът, който използваме гравира много финно и може да събере около 7 символа на магнитната закопчалка. Текстът, който сте задали се гравира като разположение по наша преценка, така че да изглежда естетически най-добре. Ако имате конкретна визия за това как да е разположен, моля това да е описано в бележки към поръчката при нейното финализиране или да се уточни след като екипът ни се свърже с Вас за потвърждение на поръчката.

 

Опаковка: Продуктът се Доставя на клиента с Луксозна Опаковка показана на една от снимките в галерията ! 

Времето за изработка и доставка на продукта е 2-5 работни дни.

 

Гравираните подаръци са един чудесен вариант за индивидуален и оригинален подарък. Благодарение на тях Вие казвате по специален и стилен начин това, което искате, на любимия си човек. 

Персоналните подаръци са подходящи за всякакви поводи - рожден ден, имен ден, годишнина, че дори и без повод. 
Чрез гравирането на послание, инициали, важни дати и пр. всеки един подарък придобива силно значение и така има още по-голяма стойност във времето.  
Изберете най-важните думи, които биха означавали много за любимия Ви човек и го зарадвайте по оригинален начин. Подходящ подарък за жени е гравираният ключодържател. Всяка жена би се зарадвала на нещо, което може да носи винаги със себе си и да и напомня за любимия и.

 

 

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА С КУРИЕР

Доставка с ЕКОНТ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Еконт: 5.09 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 6.63 лв.

Цените са без включена такса за SMS известяване, която е +0.18 лв. с ДДС. Ако не желаете известяване, моля напишете това в бележки към поръчката.

Доставка със СПИДИ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Спиди: 3.95 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 7.19 лв.

Заплащането става при вземане на пратката от офиса, който сте посочили или на куриер, ако сте посочили изпращане до адрес. Всички пратки са с опция Преглед ! 

За направата на гривната е използвана естествена телешка кожа. Дебелината на кожената връв е около 5-6 мм. 

 

Магнитната Закопчалка е от качествена Стомана тип 316L в цвят Сребро или Злато. Моля изберете от бутоните на менюто в процеса на поръчка.

 


gtag('config', 'AW-826389517')