Поръчка и Доставка

Здравейте,

на тази страница можете да научите за условията при поръчка и доставка на продукти от нашия електронен магазин.

ПОРЪЧКА НА ПЕРСОНАЛНИ ГРИВНИ И КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛИ С ИНДИВИДУАЛНИ НАДПИСИ И ИЗОБРАЖЕНИЯ:

Индивидуалният надпис или изображение, което желаете да се гравира на гривна или ключодържател се изписва най-накрая при финализирането на поръчката след натискане на бутон "ПОРЪЧАЙ СЕГА". След което, ще имате възможност да попълните контактна форма в която да зададете информация за доставка, както и самият текст на гравирането и други допълнителни бележки ако желаете.

ПОРЪЧКА НА ПРОДУКТИ ОТ МАГАЗИНА НИ:

За да поръчате всеки един артикул в онлайн магазин BROSCOLORS е нужно да добавите определения продукт в кошницата за пазаруване, да определите количеството което желаете и след което да попълните контактната форма. 

 

Поръчки в електронния магазин се приемат 24 часа в денонощието. Може да заявите поръчка и на e-mail – [email protected]  При нужда от информация можете да направите запитване на горепосочения e-mail или на телефоните за връзка с Нас.

Продуктите от магазина ни се доставят от куриерска фирма Еконт или Спиди до посочен адрес или офис на куриерската фирма. Ако желаете доставката да е до офис на Еконт или Спиди, въведете адреса или името на офиса в полето "Име или адрес на офис на Еконт/Спиди" при финализиране на поръчката. 

ВРЕМЕ ЗА ИЗРАБОТКА И ДОСТАВКА С КУРИЕР: 

Възможно е не всички продукти да са в наличност при получаване на определена поръчка. Поради това срокът на доставката е в рамките от 3 до максимум 15 дни от датата на поръчката (при заплащане с банков превод поръчката се счита за направена от датата на банковата транзакция, осъществена от клиента по сметка на фирмата).

При заявена поръчка в онлайн магазина ни, до 24 часа служител на фирмата се свързва с Вас на посочения телефон за потвърждение на поръчката.

ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА С КУРИЕРСКА ФИРМА ЕКОНТ И СПИДИ: 

Всеки клиент на онлайн магазина BROSCOLORS ползва 6% отстъпка от стандартните куриерски услуги на фирма Еконт Експрес

Цените на куриерските услуги с калкулираната отстъпка са както следва:

ДО ОФИС НА ЕКОНТ:

4.90 лв. базова цена до посочен от клиента офис на куриерска фирма Еконт  + таксата по наложения платеж. Пример: //от 0лв. до  20лв.(покупка)  от 0лв. до 0.23лв.(такса за наложения платеж)// ;

//от 20лв. до 50лв.(покупка)  от 0.23лв. до 0.57лв.(такса за наложения платеж)// и т.н.

ДО ПОСОЧЕН АДРЕС ОТ КЛИЕНТА ЧРЕЗ ЕКОНТ КУРИЕР:

6.19 лв. базова цена до посочен адрес от клиента("до врата'')  + таксата по наложения платеж. Пример: //от 0лв. до 20лв.(покупка) от 0лв. до 0.45лв(такса за наложения платеж)//;

//от 20лв. до 50лв.(покупка) от 0.45лв. до 1.14лв.(такса за наложения платеж)// и т.н.

 *** При покупка на стойност 130лв. или повече доставката е безплатна, независимо дали сте избрали доставка до офис на Куриера или до Личен/Служебен адрес. *** 

 

*** На всички пратки изпратени по Куриер Еконт Експрес до офис се добавя услугата СМС известие, което начислява 0.18 лв. към стойността на пратката. Ако не желаете такова известие, моля посочете в "Бележки към поръчката".

 

ДО ОФИС НА СПИДИ:

3.95 лв. за пратки изпратени до Офис на Куриер Спиди със стойност на наложения платеж от 0 до 100 лв.

ДО ПОСОЧЕН АДРЕС ОТ КЛИЕНТА ЧРЕЗ СПИДИ КУРИЕР:

7.19 лв. за пратки изпратени до Личен/Служебен адрес със стойност на наложения платеж от 0 до 100 лв.

   При покупка на стойност 120лв. или повече доставката е безплатна, независимо дали сте избрали доставка до офис на Куриера или до Личен/Служебен адрес. 

 Ако клиента желае може да посочи вземане на готова поръчка от нашия магазин в гр. Пловдив на ул. Отец Паисий 27. Моля да се отбележи в "Бележки към поръчката" при нейното финализиране. 

Тук може да изберете най-удобния за Вас офис на куриерска фирма Еконт:  http://www.econt.com/offices/  

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

- Наложен платеж: Заплаща се дължимата сума на куриера при получаване на поръчката.
- Банков превод: Дължимата сума се превежда по банкова сметка на магазина. При получаване на поръчката не се заплаща нищо на куриера. За целта, моля свържете се с нас по телефона за уточнение и за да Ви уточним точната сума на превода(цена на продуктите които сте поръчали + цена за доставка). Така след заплащане по Банков път, при получаване на пратката няма да се дължи нищо на съответния куриер.

 

Банкова сметка:  Бросколорс Дизайн ЕООД 

 Обединена Българска Банка клон Пловдив

Банкова сметка в лева: BG61UBBS80021052698450 

BIC: UBBSBGSF