Каишка от Естествена Кожа за Tissot / Маслено Зелена

Малка (+0.00лв.) Нормална (+0.00лв.) Голяма (+0.00лв.) Много голяма (+0.00лв.) По Ваш Конкретен Размер (+5.00лв.)
12мм. 13мм. 14мм. 15мм. 16мм. 17мм. 18мм. 19мм. 20мм. 21мм. 22мм. 23мм. 24мм. 25мм. 26мм.
# 1 Бял # 2 Бежов(1) # 3 Бежов(2) # 4 Светло Кафяв # 5 Тъмно Кафяв # 6 Червен # 7 Тъмно Червен # 8 Бордо # 9 Сив # 10 Маслинено Зелен # 11 Антик Бронз # 12 Ярко Зелен # 13 Тъмно Зелен # 14 Черен # 15 Розов # 16 Ярко Син # 17 Небесно Син # 18 Син(1) # 19 Син(2) # 20 Турско Синьо # 21 Лилав # 22 Тъмно Син # 23 Флуоресцентно Жълт # 24 Жълт # 25 Златист # 26 Оранжев # 27 Флуоресцентно Оранжев
Тока “#5 Сребриста полирана” (+0.00лв.) Тока “#6 Сребриста матова” (+0.00лв.) Тока “#7 Сребриста полирана” (+0.00лв.) Тока “#8 Сребриста матова” (+0.00лв.) Тока “#9 Сребриста полирана” (+0.00лв.) Тока “#1 Черна матова” (+0.00лв.) Тока “#2 Златиста полирана” (+0.00лв.) Тока “#3 Розово Злато полирана” (+0.00лв.) Тока “#4 Сребриста матова” (+0.00лв.) Тока “#4А Сребриста масивна матова” (+2.00лв.) Тока ”#4B Сребриста масивна полирана” (+2.00лв.) Тока ”#1А Черна масивна матова” (+2.00лв.) Ваша Оригинална Тока/Катарама (+0.00лв.)
Без Бързи патенти(стандартно захващане) (+0.00лв.) Дизайн с Бързи патенти (12мм-24мм) (+8.00лв.)
Шрифт #1 (+5.00лв.) Шрифт #2 (+5.00лв.) Шрифт #3 (+5.00лв.) Шрифт #4 (+5.00лв.) Шрифт #5 (+5.00лв.) Шрифт #6 (+5.00лв.) Шрифт #7 (+5.00лв.) Без Гравиране (+0.00лв.)
86.00 лв.

Каишка за Часовник Tissot, както и за други марки часовници. 

 

Каишка от многопластова естествена телешка кожа - цвят Маслено Зелена (цялостно зашита с ръчен шев)

 Каишките на BROSCOLORS са изцяло ръчно изработени от първокачествена телешка кожа от няколко слоя. Технологията и кожите които използваме придават голяма здравина и устойчивост на нашия продукт. Изцяло естествените материали, благоприятстват за издръжливостта и комфортното и носене на всяка една каишка за часовник. Резултатът е плътна и мека каишка, която абсорбира потта, особено в летния период или при интензивна физическа активност. 

Каишката е ръчно зашитa с висококачествен полиестерен конец с марката Coats, който има висока износоустойчивост и цветовете му не избледняват с времето. Краищата по кожата на всяка каишка са обработени прецизно с професионални бои и препарати с цел красива и завършена визия на продукта и неговата устойчивост във времето. 

При поръчка моля следвайте няколко стъпки:

1. Измерете размера(обиколката) на китката Ви спрямо инструкциите в снимковия файл от фотогалерията на продукта. След което от падащото меню изберете на кой от четирите стандарта за големина отговаряте с цел най-добро пасване на каишката на Вашата китка (Малка, Нормална, Голяма, Много голяма). Има опция да изберете и размер(дължина на къса и дълга част) спрямо Вашата оригинална каишка или да дадете точни размери, които ние да спазим при изработката на Каишката. 

2. Измерете ширината на Вашия часовник(показано е на схемата от снимковия файл). Това е разстоянието, в което се намират патентите(пружинните/винтови щифтове към корпуса на часовника). Моля измерете не патентите, а ширината на часовника на това място, както е посочено ! След това изберете измереният размер в милиметри от падащото меню.

3. След това от падащото меню изберете от дванайсетте вида стоманени токи, които предлагаме. (Каишката от снимката е с тока: "Черна масивна матова") *** Снимки на видовете токи може да видите на една от снимките в галерията на продукта***  В случай че желаете да се използва Вашата оригинална тока на часовника, моля изберете съответната опция от менюто за поръчка ! 

4. Изберете цвят на конец за зашиването на Вашата каишка(важи за цялостно или частично зашити каишки). *** За ориентир Каишката от снимките е зашита с "#2 Бежов(1)" конец от посочения каталог ***   Може да се направи и запитване за други цветове конци извън дадения каталог, като за целта ни пишете на имейл или се обадете на посочените телефони за контакт с нас.

В раздел "Галерия/ Ръчно изработени каишки за часовници" може да разгледате част от каишките за часовници, които сме изработвали за наши клиенти.  Ако желаете може да се поръча и персонализиран модел каишка, с дизайн взаимстван от някой от моделите в Галерията. Разбира се това е възможно, ако корпуса на часовника Ви(начина на захващането към кожената Каишка) позволява това. За целта моля свържете се с нашия екип преди да поръчате за да уточним заедно с Вас дизайна на Каишката и да съдействаме с информация за цена и срок на изработка.

Линкове към други интересни модели каишки за часовници:

https://broscolors.com/-9613.html

https://broscolors.com/-9633.html

https://broscolors.com/-9743.html

В случай, че желаете да включим стандартни патенти към каишката, моля пишете това в бележки към поръчката.

Ако имаме наличен размерът патенти, който желаете, ще ги добавим като подарък към поръчката Ви. 

 

Всяка една каишка от нашия магазин е авторска и е направена с много старание и лично отношение.

Подарете на себе си и любимия човек подобаващо продължение на любимия часовник с качество, модерна визия и уникален дизайн ! 

ВСИЧКИ КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ СЕ ПРЕДЛАГАТ В СПЕЦИАЛНИ ЛУКСОЗНИ ПОДАРЪЧНИ КУТИИ С НАШЕТО ЛОГО ПОКАЗАНИ В СНИМКОВАТА ГАЛЕРИЯ НА ПРОДУКТА.

 

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА С КУРИЕР

Доставка с ЕКОНТ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Еконт: 5.33 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 7.12 лв. 

Доставка със СПИДИ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Спиди: 3.95 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 7.19 лв.

Заплащането става при вземане на пратката от офиса, който сте посочили или на куриер, ако сте посочили изпращане до адрес. Всички пратки са с опция Преглед ! 

Дължината на Каишките които предлагаме са със следните стандартни размери: 

 

"Малка" Каишка/ Дълга част: 11.5см.   Къса част: 7см. 

"Нормална" Каишка/ Дълга част: 12.3см.   Къса част: 7.8см.

"Голяма" Каишка/ Дълга част: 13.2см.    Къса част: 8.5см. 

"Много Голяма" Каишка/ Дълга част: 14см.    Къса част: 9.2см. 

Ако желаете да изработим каишката Ви по конкретни размери, моля изберете от менюто за поръчка опцията "По Ваш Конкретен Размер"  *** Забележка: Размерите за Късата част са без включване на самата Тока ! 

Всяка Каишка поръчана в Онлайн Магазина ни може да се направи и с дължина на двете части изцяло по желание на клиента. 

Размерът който ни е нужен представлява дължината от край до край на кожената част на Каишката(двете части поотделно). *** Късата част се замерва Без Токата ! ***

За целта, моля напишете размера на късата и на дългата части в "Бележки към поръчката" при подаване на заявка, или се свържете с нас за уточнение.

 

*** Ето и Линк към нашите интересни предложения за токи, които можете да закупите: 

https://broscolors.com/-9593.html

 


gtag('config', 'AW-826389517')