Каишка от Естествена Кожа за Часовник Tudor

Малка (+0.00лв.) Нормална (+0.00лв.) Голяма (+0.00лв.) Много голяма (+0.00лв.) По Ваш Конкретен Размер (+5.00лв.) Тока "Пеперуда" (на клиент) 130/60мм (+0.00лв.)
19мм/16мм 19мм/18мм 20мм/16мм 20мм/18мм 21мм/18мм 22мм/18мм 24мм/20мм 21мм/20мм 22мм/20мм 24мм/22мм
Без Бързи патенти(стандартно захващане) (+0.00лв.) Дизайн с Бързи патенти (12мм-24мм) (+8.00лв.)
Шрифт #1 (+5.00лв.) Шрифт #2 (+5.00лв.) Шрифт #3 (+5.00лв.) Шрифт #4 (+5.00лв.) Шрифт #5 (+5.00лв.) Шрифт #6 (+5.00лв.) Шрифт #7 (+5.00лв.) Без Гравиране (+0.00лв.)
78.00 лв.

Каишка за Часовник Tudor 

 

Каишка от многопластова естествена телешка кожа - цвят Кафяв 

 Тази каишка за часовник е изцяло ръчно изработена от първокачествена телешка кожа от няколко слоя. Технологията и кожите които използваме придават голяма здравина и устойчивост на нашия продукт. Изцяло естествените материали, благоприятстват за издръжливостта и комфортното носене на всяка една каишка за часовник.

Каишката е зашита с висококачествен полиестерен конец на марката Coats, който има висока износоустойчивост. Краищата по кожата на каишката са обработени прецизно с професионални бои и препарати с цел красива и завършена визия на продукта и неговата устойчивост във времето. 

При поръчка моля следвайте няколко стъпки:

 В случай, че разполагате с Вашата оригинална Tudor тока тип пеперуда от кожена каишка и тя пасва добре на Вашата китка, моля изберете опцията "Тока Пеперуда 130/60мм" от менюто за поръчка. Оригиналният размер на каишката за подобна тока е 130/60мм (дълга и къса част).

Ако не разполагате с такъв тип тока, каишката може да се изработи и със стандартна стоманена тока, която може да видите в продуктовата галерия. Тя е гравирана с оригиналното лого на марката. За целта измерете размера(обиколката) на китката Ви спрямо инструкциите в снимковия файл от фотогалерията на продукта. След което от падащото меню изберете на кой от четирите стандарта за големина отговаряте с цел най-добро пасване на каишката на Вашата китка (Малка, Нормална, Голяма, Много голяма). 

2. Изберете от опциите за поръчка вариацията, която желаете спрямо размера на патентите и размера към токата(независимо дали е Вашата тока "пеперуда" или изберете класическа тока с логото на марката). 

 

В раздел "Галерия/ Ръчно изработени каишки за часовници" може да разгледате част от каишките за часовници, които сме изработвали за наши клиенти.  Ако желаете може да се поръча и персонализиран модел каишка, с дизайн взаимстван от някой от моделите в Галерията. Разбира се това е възможно, ако корпуса на часовника Ви(начина на захващането към кожената Каишка) позволява това. За целта моля свържете се с нашия екип преди да поръчате за да уточним заедно с Вас дизайна на Каишката и да съдействаме с информация за цена и срок на изработка.

Линкове към други интересни модели каишки за часовници:

https://broscolors.com/-9613.html

https://broscolors.com/-9633.html

https://broscolors.com/-9743.html

В случай, че желаете да включим стандартни патенти към каишката, моля пишете това в бележки към поръчката.

Ако имаме наличен размерът патенти, който желаете, ще ги добавим като подарък към поръчката Ви. 

 

Всяка една каишка от нашия магазин е авторска и е направена с много старание и лично отношение.

Подарете на себе си и любимия човек подобаващо продължение на любимия часовник с качество, модерна визия и уникален дизайн ! 

ВСИЧКИ КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ СЕ ПРЕДЛАГАТ В СПЕЦИАЛНИ ЛУКСОЗНИ ПОДАРЪЧНИ КУТИИ С НАШЕТО ЛОГО ПОКАЗАНИ В СНИМКОВАТА ГАЛЕРИЯ НА ПРОДУКТА.

 

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА С КУРИЕР

Доставка с ЕКОНТ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Еконт: 5.33 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 7.12 лв. 

Доставка със СПИДИ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Спиди: 3.95 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 7.19 лв.

Заплащането става при вземане на пратката от офиса, който сте посочили или на куриер, ако сте посочили изпращане до адрес. Всички пратки са с опция Преглед ! 

Дължината на Каишките които предлагаме са със следните стандартни размери: 

 

"Малка" Каишка/ Дълга част: 11.5см.   Къса част: 7см. 

"Нормална" Каишка/ Дълга част: 12.3см.   Къса част: 7.8см.

"Голяма" Каишка/ Дълга част: 13.2см.    Къса част: 8.5см. 

"Много Голяма" Каишка/ Дълга част: 14см.    Къса част: 9.2см. 

Ако желаете да изработим каишката Ви по конкретни размери, моля изберете от менюто за поръчка опцията "По Ваш Конкретен Размер"  *** Забележка: Размерите за Късата част са без включване на самата Тока ! 

Всяка Каишка поръчана в Онлайн Магазина ни може да се направи и с дължина на двете части изцяло по желание на клиента. 

Размерът който ни е нужен представлява дължината от край до край на кожената част на Каишката(двете части поотделно). *** Късата част се замерва Без Токата ! ***

За целта, моля напишете размера на късата и на дългата части в "Бележки към поръчката" при подаване на заявка, или се свържете с нас за уточнение.

 

*** Ето и Линк към нашите интересни предложения за токи, които можете да закупите: 

https://broscolors.com/-9593.html

 


gtag('config', 'AW-826389517')