Каишка от Естествена Змийска кожа

Тока “#1 Черна матова” Тока “#2 Златиста полирана” Тока “#3 Розово Злато полирана” Тока “#4 Сребриста матова” Тока “#4А Сребриста масивна матова” + 2.00 лв. Тока “#4B Сребриста масивна полирана” + 2.00 лв. Тока “#1А Черна масивна матова” + 2.00 лв
Малка Нормална Голяма Много голяма
С Персонално Гравиране на Каишката (+ 5.00 лв.) Без Персонално Гравиране на Каишката
12мм. 13мм. 14мм. 15мм. 16мм. 17мм. 18мм. 19мм. 20мм. 21мм. 22мм. 23мм. 24мм. 25мм. 26мм.
92.60 лв. 105.00 лв. Спестявате 12.4 лв.

 Каишка от Змийска естествена кожа - цвят Светло кафяв (частично зашита)

Тази каишка е изработена от Естествена Змийска кожа. Лицевата част на каишката е от змийска кожа а вътрешността и е изработена от естествена телешка кожа от няколко пласта. Технологията и кожите които използваме придават голяма здравина и устойчивост на нашия продукт. Изцяло естествените материали, благоприятстват за издръжливостта и комфортното и носене на всяка една каишка за часовник.

Каишките са изцяло ръчно зашити с висококачествени полиестерни конци, които имат висока износоустойчивост и цветовете им не избледняват с времето. Краищата по кожата на всяка каишка са обработени прецизно с професионални бои и препарати с цел красива и завършена визия на продукта и неговата устойчивост във времето. 

При поръчка моля следвайте няколко стъпки:

1. Измерете размера(обиколката) на китката Ви спрямо инструкциите в снимковия файл от фотогалерията на продукта. След което от падащото меню изберете на кой от четирите стандарта за големина отговаряте с цел най-добро пасване на каишката на Вашата китка (Малка, Нормална, Голяма, Много голяма). 

2. Измерете ширината на Вашия часовник(показано е на схемата от снимковия файл). Това е разстоянието, в което се намират патентите(пружинните щифтове на корпуса на часовника). Моля измерете не патентите а ширината на часовника на това място, както е посочено ! След това изберете измереният размер в милиметри от падащото меню.

3. Изберете от седемте вида токи от падащото меню в процеса на поръчка. Снимки на токите може да видите в галерията на продукта.

*** Всяка една каишка може да се гравира с текст по Ваш избор. За целта изберете опцията за персонално гравиране от падащото меню ***  

При каишките от змийска кожа гравирането се осъществява на задната част на каишката. Могат да се гравират имена, дати, инициали. лога и др.

При желание можем да покажем и други видове змийска кожа. За целта моля свържете се с нас по един от посочените начини за контакт.

 

Всяка една каишка от нашия магазин е авторска и е направена с много старание и лично отношение.

Подарете на себе си и любимия човек подобаващо продължение на любимия часовник с качество, модерна визия и уникален дизайн ! 

ВСИЧКИ КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ СЕ ПРЕДЛАГАТ В СПЕЦИАЛНИ ПОДАРЪЧНИ КУТИИ С НАШЕТО ЛОГО.  

 

Опаковка: Продуктът се Доставя на клиента с Опаковка показана на една от снимките в галерията ! 

Времето за изработка и доставка на продукта е 5-10 работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА С КУРИЕР

Доставка с ЕКОНТ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Еконт: 5.86 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 8.17 лв. 

Цените са без включена такса за SMS известяване, която е +0.18 лв. с ДДС. Ако не желаете известяване, моля напишете това в бележки към поръчката.

Доставка със СПИДИ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Спиди: 3.95 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 7.19 лв.

Заплащането става при вземане на пратката от офиса, който сте посочили или на куриер, ако сте посочили изпращане до адрес. Всички пратки са с опция Преглед ! 


gtag('config', 'AW-826389517')