Каишка за Часовник от Естествена Кожа и Брезент

Малка (+0.00лв.) Нормална (+0.00лв.) Голяма (+0.00лв.) Много голяма (+0.00лв.) По Ваш Конкретен Размер (+5.00лв.)
21мм/20мм 22мм/20мм 22мм/22мм 23мм/22мм 24мм/22мм 24мм/24мм
125.00 лв.

Каишка от Естествена Телешка Кожа и Брезент за Panerai и други Часовници в Милитъри Стил 

Тази Каишка е изцяло ръчно изработена от първокачествена телешка кожа и автентичен стар военен брезент. Каишката е състарена допълнително. 

При този модел Каишка няма как да се повтори една и съща визия, затова е възможно минимално разминаване в крайния вариант на продукта. Това също така е гаранция, че Вашата Каишка ще бъде уникална и никой няма да притежава точно същата. Възможна е и минимална разлика в обрабоката на токата, което също е гарант за уникалност на изделието. 

Токата е стоманена и е състарена по специална технология чрез нагряване и оксидиране на метала, както и с допълнителна механична обработка. 

Възможна е промяна на дизайна на цифрите/символите, които са с черен цвят върху текстилната част (Възможни са до 3-4 символа).  За целта трябва да уточните детайлите на това, което искате да се маркира при потвърждение на самата поръчка. Това е допълнителна услуга, която е на цена 15лв. 

 

Дебелината на каишката е около 3.5мм Ако желаете по-дебела каишка, моля пишете в "бележки към поръчката" и ще изработим Вашата каишка с точната дебелина, която предпочитате. 

 

Тази каишка е изключително здрава заради комбинацията на качествена телешка кожа и автентичен военен брезентов плат. Лепилото, което ползваме е специализирано за залепване на кожа и текстил и 

слепването е изключително здраво. 

Отворът на каишката се изработва стандартно за патенти с дебелина около 2.6-3мм, което гарантира че може да монтирате spring bar tubes за Panerai  или други масивни часовници. Ако желаете по-малък отвор за патентите, моля пишете ни допълнително. 

 

 

Всяка една каишка от нашия магазин е авторска и е направена с много старание и лично отношение !

 

ВСИЧКИ КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ СЕ ПРЕДЛАГАТ В ЛУКСОЗНИ ПОДАРЪЧНИ КУТИИ С НАШЕТО ЛОГО, ПОКАЗАНИ В СНИМКОВАТА ГАЛЕРИЯ НА ПРОДУКТА.

 

При поръчка моля следвайте няколко стъпки:

1. Измерете размера(обиколката) на китката Ви спрямо инструкциите в снимковия файл от фотогалерията на продукта. След което от падащото меню изберете на кой от четирите стандарта за големина отговаряте с цел най-добро пасване на каишката на Вашата китка (Малка, Нормална, Голяма, Много голяма). Има допълнителна опция при поръчка на размер на каишката -  "По Ваш Конкретен Размер".

2. Измерете ширината на Вашия часовник(показано е на схемата от снимковия файл). Това е разстоянието, в което се намират патентите(пружинните/винтови щифтове към корпуса на часовника). Моля измерете не патентите, а ширината на часовника на това място, както е посочено ! След това изберете измереният размер в милиметри от падащото меню.

*** Каишката от продуктовата Галерия е конкретно с размери 24/22мм, но може да се изработи и 24/24мм или друга вариация на "размер към патенти/размер към тока" 

Моля изберете от менюто за поръчка комбинацията, която желаете. 

 

В раздел "Галерия/ Ръчно изработени каишки за часовници" може да разгледате част от каишките за часовници, които сме изработвали за наши клиенти. Ако желаете може да се поръча и персонализиран модел каишка, с дизайн взаимстван от някой от моделите в Галерията. Разбира се това е възможно, ако корпуса на часовника Ви(начина на захващането към кожената Каишка) позволява това. За целта моля свържете се с нашия екип преди да поръчате за да уточним заедно с Вас дизайна на Каишката и да съдействаме с информация за цена и срок на изработка.

 

 

Времето за изработка и доставка на продукта е 5-10 работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА С КУРИЕР

Доставка с ЕКОНТ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Еконт: 5.45 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 7.35 лв. 

Цените са без включена такса за SMS известяване, която е +0.18 лв. с ДДС. Ако не желаете известяване, моля напишете това в бележки към поръчката.

Доставка със СПИДИ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Спиди: 3.95 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 7.19 лв.

Заплащането става при вземане на пратката от офиса, който сте посочили или на куриер, ако сте посочили изпращане до адрес. Всички пратки са с опция Преглед ! 

Дължината на Каишките които предлагаме са със следните стандартни размери: 

"Малка" Каишка/ Дълга част: 11.5см.   Къса част: 7см. 

"Нормална" Каишка/ Дълга част: 12.3см.   Къса част: 7.8см.

"Голяма" Каишка/ Дълга част: 13.2см.    Къса част: 8.5см. 

"Много Голяма" Каишка/ Дълга част: 14см.    Къса част: 9.2см. 

Ако желаете да изработим каишката Ви по конкретни размери, моля изберете от менюто за поръчка опцията "По Ваш Конкретен Размер" 

*** Забележка: Размерите за Късата част са без включване на самата Тока ! 

Всяка Каишка поръчана в Онлайн Магазина ни може да се направи и с дължина на двете части изцяло по желание на клиента. 

Размерът който ни е нужен представлява дължината от край до край на кожената част на Каишката(двете части поотделно). *** Късата част се замерва Без Токата ! ***

За целта, моля напишете размера на късата и на дългата части в "Бележки към поръчката" при подаване на заявка, или се свържете с нас за уточнение.

 

 


gtag('config', 'AW-826389517')