За нас

“ БРОСЛЕДЪРС ” ООД гр. Пловдив е фирма занимаваща се с производство на уникални ръчно изработени бижута и аксесоари. Всяко изделие е изработено ръчно и е с характерен замисъл, което го прави неповторимо и уникално.

Ние изработваме продукти от първокачествена естествена кожа. Специализирали сме се в изработката на каишки за часовници по индивидуални характеристики на Вашия любим часовник. Клиентът може да избира цвят на кожата и конец, видове стоманени токи и други особености по дизайна на неговата персонална каишка. Материалите, с които изработваме всяка една каишка са с много високо качество за всеки един от компонентите и.

Друг отличителен и интересен продукт са персоналните кожени гривни и ключодържатели с индивидуално гравирани надписи върху стоманени елементи. С тях винаги може да направите оригинален подарък на любим човек или на Вас самите. 

Бижутата в нашия магазин се отличават с разнообразие от модели в различни форми и цветове. Колекцията е съставена от обеци на винт, висящи обеци, колиета и пръстени, предложени в комплекти или самостоятелно. Добре познати са нашите керамични бижута, отличаващи се с изключителния си блясък и наситеност на цветовете. Бижутата са с елегантен дизайн на формата, и с разнообразни цветови съчетания. Те са за хора, желаещи да се откроят с различно излъчване с акцент на собствен стил и вкус.

Приемаме с голям интерес и желание индивидуални идеи за изработка на аксесоари и бижута по дизайн на клиента. За целта се свържете с Нас, като направите запитване от меню "Връзка с Нас" за уточняване особеностите на поръчката и изпълнението и. 

В BROSCOLORS държим на качеството на изделията, които предлагаме на клиентите си и се стремим да го подобряваме постоянно. 

Телефон за контакти: 08777 400 32 / 0877 555274         e-mail: broscolors@gmail.com