Компактен Мъжки Портфейл от Естествена Кожа - Черен

Подаръчен плик с декорация (+0.00лв.) Луксозна Подаръчна Кутия + Плик с декорация (+12.00лв.)
Гравиране на Инициали, Дати или Кратък текст (+7.00лв.) Гравиране на Изображения, Обемен текст, Лога (+14.00лв.) Без Лазерно Гравиране (+0.00лв.)
Номер 1 Номер 2 Номер 3 Номер 4 Номер 5 Номер 6 Номер 7 Без Гравиране
Червен + Черен Черен + Черен Син + Черен
89.00 лв.

Мъжки Портфейл от Черна Телешка Кожа. С възможност за Персонално Гравиране + Подарък RFID защитен джоб за Карти.

Портфейлът е много компактен и е удобен да се носи както в мъжка чанта, така и в джобове на панталони, дънки, сака и др.

Изработен от първокачествена 100% Телешка Кожа. 

Портфейлът е зашит изцяло на ръка с качествени восъчни конци. 

 

Линкове към други интересни модели кожени портфейли:

https://broscolors.com/-9683.html

https://broscolors.com/-9663.html

https://broscolors.com/-9653.html

 

Портфейлът е изработен изцяло от Естествена кожа без наличие на никакви други подлепващи материали(синтетичен хастар, картон и пр.)

Портфейлът във вътрешната си част е с по 3 слота за карти(общо 6). Има едно основно отделение за банкноти, в което се побират и най-дългите банкноти като долари и др.

Може да изберете опция за Персонално Гравиране. Така ще придадете още по-силна индивидуалност на продукта, особено ако е за подарък, но защо не и персонализиран за самия Вас с мотиви които желаете и те ще са винаги с Вас. Гравирането се осъществява посредством Прецизен Лазер с възможност за фино и детайлно гравиране върху кожата.  При желание за персонализиране, с клиента се обсъжда локацията, която предпочита за гравирането. За този модел локацията по подразбиране е долният десен ъгъл на външната част на портфейла.

Към Портфейла има подарък -  RFID защита, която се осъществява от специален защитен протектор(калъф). Той блокира възможността от сканиране на кредитни и дебитни карти. Предпазва от кражба на данни и пари от вашите безконтактни карти. Материалът, който се използва за самия RFID джоб предпазва също и от копиране и дублиране в реално време на устройства и продукти, използващи RFID (Radio Frequency Identification) технологията, като ключове за автомобили, документи за самоличност, банкови /кредитни, дебитни/ карти с RFID чип и др.

РАЗМЕРИ:

В сгънато положение размерите на портфейла са: Ширина 9 см. / Височина 10.5 см.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ НА ПРОДУКТА:

1. Лазерно Гравиране: Ако желаете Вашият Портфейл да бъде Лазерно Гравиран, моля изберете опция от падащото меню с вида Персонално Гравиране, който желаете. При финализиране на поръчката напишете в полето "Текст за гравиране на продукта" инициали, дати, лога, изображения или всякакъв текст, който желаете. При желание за гравиране на специални изображения, лога и др. моля изпратете нужните файлове(препоръчително във векторен формат) на нашия имейл: broscolors@abv.bg

2. Шрифт за Гравирането: Ако желаете Вашият Портфейл да бъде гравиран, моля посочете в полето "бележки към поръчката"(при финализирането и) един от Седемте вида Шрифт за гравирането на Вашия Портфейл. (Шрифтовете са показани в Галерията на продукта). 

*** В случай, че не желаете персонализация на продукта, моля изберете опцията "Без Гравиране" от бутоните за поръчка.

3. Цвят на Конец за Ръчно зашиване на Портфейла: Моля изберете от менюто за поръчка комбинацията от цветове конци, с които Вашият портфейл да бъде изработен. Видовете комбинации може да видите в галерията на продукта. Освен посочените конци в менюто за поръчка и съответните в галерията на продукта, имаме и други налични по индивидуално запитване. 

*** Този портфейл може да се изработи и с монетник от едната вътрешна страна, вместо отделения за карти. В случай, че желаете такъв дизайн, моля направете запитване за цена. 

 

ОПАКОВКА: Продуктът може да се достави със специална Луксозна Подаръчна Кутия с логото на BROSCOLORS. Или да изберете опцията "Подаръчен Плик с Декорация". Ако изберете опцията с Кутия, то тя допълнително е опакована в плик с декорация. 

Портфейлите са 100% Българско производство. Изработени са изцяло ръчно в Ателието на фирма БРОСКОЛОРС ЕООД намиращо се на адрес: гр. Пловдив, ул. Доктор Вълкович 10

За по специални поръчки, моля направете запитване или се обадете на посочените телефони за контакт с нас ! 

ttp://broscolors.com/-890.html

B0_%D1%81_%D0%BD%D0%B0%D1%81-890.h

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА С КУРИЕР

Доставка с ЕКОНТ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Еконт: 6.86 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 9.77  лв.

Доставка със СПИДИ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Спиди: 4.35 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 5.98 лв.

Заплащането става при вземане на пратката от офиса, който сте посочили или на куриер, ако сте посочили изпращане до адрес. Всички пратки са с опция Преглед ! 

 

 

 


gtag('config', 'AW-826389517')