Мъжки Колан от Естествена Кожа

100 см (+0.00лв.) 110 см (+0.00лв.) 120 см (+0.00лв.) 130 см (+0.00лв.) 140 см (+0.00лв.) 150 см (+10.00лв.) 160 см (+10.00лв.) Индивидуален Размер (+0.00лв.)
Без Лазерно Гравиране (+0.00лв.) Гравиране на Инициали, Дати или Кратък текст (+7.00лв.) Гравиране на Изображения, Обемен текст, Лога (+14.00лв.)
78.00 лв.

Представяме Ви Мъжки Колан от Естествена Телешка Кожа - Телешки бланк(крупон) цвят ЧЕРЕН 

 

Възможност за лазерно гравиране на имена, инициали, дати и др. от вътрешната част на колана, което прави продукта още по-уникален за Вас или за човека на когото, ще го подарите. 

 

Коланът е един от основните аксесоари за един мъж с който се подчертава неговата индивидуалност. 

 

 

 

 

Коланът е изработен от еднопластова Телешка кожа(телешки бланк) с дебелина около 4мм. 

*Дебелината на кожата може да е и по-малка или по-голяма по желание на клиента.

Страничната част на кожата е боядисана със професионални бои за ръбовете на кожата, както и допълнително обработена с восък с цел здравина и красив и завършен външен вид. 

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ НА ПРОДУКТА:

1. Лазерно Гравиране: Ако желаете Вашият Колан да бъде Лазерно Гравиран, моля изберете опция от падащото меню с вида Персонално Гравиране, който желаете. При финализиране на поръчката напишете в полето "Текст за гравиране на продукта" инициали, дати, лога, изображения или всякакъв текст, който желаете. При желание за гравиране на специални изображения, лога и др. моля изпратете нужните файлове(препоръчително във векторен формат) на нашия имейл: broscolors@gmail.com

2. Шрифт за Гравирането: Ако желаете Вашият Колан да бъде гравиран, моля посочете в полето "бележки към поръчката"(при финализирането и) един от Седемте вида Шрифта за гравиране (Шрифтовете са показани в Галерията на продукта)

 

 

Токата на колана е от стомана и е с ширина 40мм. Тя е масивна и реално вечна във времето. 

 

Размер на Колана: 

Размерът на колана(дължината), която сме посочили като опции за поръчка представлява размерът взет от началото на токата до края на колана.(без да се включва размерът на самата тока). 

 

В случай, че желаете да направите изненада и не сте сигурни за това дали старият колан, от който ще вземете размера е с точна дължина. Тогава моля измерете отново от началото на токата до дупката, която си личи че е използвана за закопчаването на колана. Ние ще знаем с колко да удължим този размер, така че да се получи точния размер за цялата дължина на колана. В този случай, моля изберете опцията "Индивидуален размер" от менюто за поръчка и напишете съответния размер в "Бележки към Поръчката"  при нейното финализиране. 

* Цената може да е различна от стандартната ако Коланът е с обща дължина над 140см. 

Времето за изработка и доставка на продукта е 8-12 работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА С КУРИЕР

Доставка с ЕКОНТ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Еконт: 6.39 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 8.81 лв. 

Цените са без включена такса за SMS известяване, която е +0.18 лв. с ДДС. Ако не желаете известяване, моля напишете това в бележки към поръчката.

Доставка със СПИДИ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Спиди: 4.11 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 5.75 лв.

Заплащането става при вземане на пратката от офиса, който сте посочили или на куриер, ако сте посочили изпращане до адрес. Всички пратки са с опция Преглед ! 

 


gtag('config', 'AW-826389517')