Мъжки Колан от Естествена Кожа

100 см (+0.00лв.) 110 см (+0.00лв.) 120 см (+0.00лв.) 130 см (+0.00лв.) 140 см (+5.00лв.) 150 см (+10.00лв.) 160 см (+15.00лв.) 170 см (+20.00лв.) Индивидуален Размер
Без Лазерно Гравиране (+0.00лв.) Гравиране на Инициали, Дати или Кратък текст (+7.00лв.) Гравиране на Изображения, Обемен текст, Лога (+14.00лв.)
165.00 лв.

Представяме Ви Мъжки Колан от Естествена Телешка Кожа с шарка/релеф на Щраусова Кожа  40мм

 

Кожата, която е използвана за направата на горната част на колана е от много високо качество телешка кожа със специална обработка, 

която имитира шарка на кожа от тялото на щраус. Прецизната обработка на тази кожа я прави неразличима от Естествената щраусова кожа. 

 

Възможност за лазерно гравиране на имена, инициали, дати и др. от вътрешната част на колана, което прави продукта още по-уникален за Вас или за човека на когото, ще го подарите. 

 

Коланът е един от основните аксесоари за един мъж с който се подчертава неговата индивидуалност. 

 

 

 

 

Коланът е изработен от три пласта естествена телешка кожа, което го прави изключително здрав и гъвкав и не се разтяга с времето. 

Горната кожа е гъвкава и е устойчива на надраскване, което я прави да изглежда почти непроменима с времето. Така може да разчитате на качествен продукт, който ще 

използвате много години. 

Страничната част на кожата е боядисана със професионални бои за ръбовете на кожата, както и допълнително обработена с восък с цел здравина и красив и завършен 

външен вид. 

 

Токата на колана е от стомана с ширина 40мм. Тя е масивна и реално вечна във времето. Подлежи на полиране винаги когато пожелаете. 

Конците които използваме за зашиването са полиестерни с марката Coats. 

*** Възможно е и зашиване на колана с друг цвят конец(Бял, Бежов, Светло Кафяв, Червен и др.) Ако желаете комбинация с 

друг цвят шев, моля свържете се с нас за уточнение. 

 

Размер на Колана: 

Размерът на колана(дължината), която сме посочили като опции за поръчка представлява размерът взет от началото на токата до края на колана.(без да се включва размерът на самата тока). 

 

В случай, че желаете да направите изненада и не сте сигурни за това дали старият колан, от който ще вземете размера е с точна дължина. Тогава моля измерете отново от началото на токата до дупката, която си личи че е използвана за закопчаването на колана. Ние ще знаем с колко да удължим този размер, така че да се получи точния размер за цялата дължина на колана. В този случай, моля изберете опцията "Индивидуален размер" от менюто за поръчка и напишете съответния размер в "Бележки към Поръчката"  при нейното финализиране. 

* Цената може да е различна от стандартната ако Коланът е с обща дължина над 140см. 

Времето за изработка и доставка на продукта е 8-12 работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА С КУРИЕР

Доставка с ЕКОНТ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Еконт: 7.50 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 11.07 лв. 

Цените са без включена такса за SMS известяване, която е +0.18 лв. с ДДС. Ако не желаете известяване, моля напишете това в бележки към поръчката.

Доставка със СПИДИ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Спиди: 4.35 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 5.98 лв.

Заплащането става при вземане на пратката от офиса, който сте посочили или на куриер, ако сте посочили изпращане до адрес. Всички пратки са с опция Преглед ! 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                    


gtag('config', 'AW-826389517')