Каишки за Часовници

Ние от Бросколорс предлагаме различни видове каишки за часовници - от класическия тип, до нестандартни каишки тип Гривна. Всяка една каишка е изработена от първокачествена телешка кожа. Предлагаме и друг вид  по-нестандартни кожи по специално запитване на клиента. 

 

В раздел "Галерия" може да разгледате каишки за часовници, които сме изработвали за наши клиенти. Интересен факт е, че има много видове каишки за часовници с най-разнообразен начин на захващане/дизайн на кожената част към корпуса на часовника. Това предполага различен подход за изработката на всяка една каишка. Именно за това в каталога с каишки които могат да се поръчат, присъстват предимно модели, които са със стандартен захват на каишката към корпуса на часовника. Тоест със стандартни патенти(лъгове) с помощта на които повечето клиенти могат дори сами, без помощта на часовникар да поставят новата каишка на часовника си. 

В раздел "Галерия" присъстват, както по-стандартни каишки, така и най-различни други с по-нестандартен начин на захващане към часовника.

gtag('config', 'AW-826389517')