Преплетена Гривна от Естествена Кожа с Надпис по Поръчка

13.5см. 14.0см. 14,5см. 15.0см. 15,5см. 16.0см. 16,5см. 17.0см. 17,5см. 18.0см. 18,5см. 19.0см. 19,5см. 20.0см. 20,5см. 21.0см. 21,5см. 22.0см. 22.5см. 23.0см. 23.5см.
Светло кафява Червена Сива Кафява(Crazy Horse)
Номер 1 Номер 2 Номер 3 Номер 4 Номер 5
23.80 лв.

Персонално гравирана преплетена гривна от естествена кожа. Цветовете, които можете да изберете от този модел гривна са три: Светло кафява, Кафява(тип Crazy Horse) и Сива. Гривната може да се гравира с текст по желание на клиента. Когато гривната се оплете се получава много интересно преплитане на гравирания текст. Тик так копчетата са от неръждаема стомана. Размера на гривната се изработва спрямо големината на съответната китка. За целта е нужно да измерите плътната обиколка на китката без да отпускате допълнително. Ние ще отпуснем нужното за перфектно пасване на Вашата ръка.

 

Текста, който желаете да се гравира се попълва в полето: "Текст за гравиране на продукта" при финализиране на поръчката !

(При този модел гривна е желателно да изпишете поотделно текст за трите реда, които ще се гравират, които след това ще бъдат преплетени.)

При поръчка, моля изберете следните параметри от падащото меню:

Цвят на кожата: Кафява(Crazy Horse), Сива, Светло кафява и Червена.

Размери на китката: Изберете от посочените размери в сантиметри от падащото меню. Моля следвайте инструкциите от продуктовата снимка за вземане на размер. Важно е да не отпускате допълнително разстояние от плътно измереното с шивашки метър, конец или хартиена лента. Ние знаем колко да отпуснем за комфортно носене на Вашата гривна. 

Шрифт за гравирането: Моля изберете от петте вида шрифт от снимката с инструции.

 

Опаковка: Продуктът се Доставя на клиента с Опаковка показана на една от снимките в галерията !

Времето за изработка и доставка на продукта е 2-5 работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА С КУРИЕР

Доставка с ЕКОНТ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Еконт: 5.05 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 6.58 лв.

Цените са без включена такса за SMS известяване, която е +0.18 лв. с ДДС. Ако не желаете известяване, моля напишете това в бележки към поръчката.

Доставка със СПИДИ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Спиди: 3.95 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 7.19 лв.

Заплащането става при вземане на пратката от офиса, който сте посочили или на куриер, ако сте посочили изпращане до адрес. Всички пратки са с опция Преглед ! 

 
 

 

Дебелина на кожата: Около 1.50мм


gtag('config', 'AW-826389517')