Сет от Мъжки Кожен Колан + Портфейл

100 см (+0.00лв.) 110 см (+0.00лв.) 120 см (+0.00лв.) 130 см (+0.00лв.) 140 см (+5.00лв.) 150 см (+10.00лв.) 160 см (+15.00лв.) 170 см (+20.00лв.) Индивидуален Размер
Гравиране на Инициали, Дати или Кратък текст (+7.00лв.) Гравиране на Изображения, Обемен текст, Лога (+14.00лв.) Без Лазерно Гравиране (+0.00лв.)
275.00 лв.

Представяме Ви Мъжки Колан от Естествена Телешка Кожа + Кожен портфейл. Цената е Промоционална за двата артикула 

https://m.youtube.com/watch?v=pQhCVMU9PJk#bottom-sheet

Кожата, която е използвана за направата на горната част на колана, както и на целия портфейл е от много високо качество телешка кожа със специална обработка тип Crazy Horse. 

Тя е много интересна, защото променя вида си при използване и остарява по много интересен начин, когато се използва.  

Кожата от която е изработен портфейлът и коланът е изключително здрава и устойчива във времето. Този тип кожа се прави с по-специална технология, която прави кожата богата на восъци и други елементи, които я правят по-гъвкава и устойчива при употреба, Тя няма да се напука или нацепи, а напротив, ще остарява все по-красиво във времето. 

 

Възможност за лазерно гравиране на имена, инициали, дати и др. което прави продуктите още по-уникални за Вас или за човека, на когото ще ги подарите. 

В случай че желаете персонализирано гравиране, моля запишете шрифт за гравирането, като изберете от каталога посочен в продуктовата галерия. 

 

Коланът и портфейлът са основни аксесоари за един мъж, които подчертават неговата индивидуалност и стил. 

Линкове към други интересни модели кожени портфейли:

https://broscolors.com/-10303.html

https://broscolors.com/-9663.html

https://broscolors.com/-9653.html

 

 

 

 

Коланът е изработен от три пласта Естествена Телешка Кожа, което го прави изключително здрав и гъвкав, без да се разтяга с времето. Така може да разчитате на качествен продукт, който ще 

използвате с години наред ! 

Страничната част на кожата е боядисана с професионални бои за ръбовете на кожата, както и допълнително обработена с восък с цел здравина и красив и завършен 

външен вид. 

Токата на колана е от стомана с ширина 40мм. Тя е масивна и реално вечна във времето. 

Конците които използваме за зашиването са полиестерни с марката Coats. 

*** Възможно е и зашиване на колана и портфейла с друг цвят конец(Бял, Бежов, Светло Кафяв, Червен и др.) Ако желаете комбинация с 

друг цвят шев, моля свържете се с нас за уточнение. 

 

Размер на Колана: 

Размерът на колана(дължината), която сме посочили като опции за поръчка представлява размерът взет от началото на токата до края на колана.(без да се включва размерът на самата тока). 

 

В случай, че желаете да направите изненада и не сте сигурни за това дали старият колан, от който ще вземете размера е с точна дължина. Тогава моля измерете отново от началото на токата до дупката, която си личи че е използвана за закопчаването на колана. Ние ще знаем с колко да удължим този размер, така че да се получи точния размер за цялата дължина на колана. В този случай, моля изберете опцията "Индивидуален размер" от менюто за поръчка и напишете съответния размер в "Бележки към Поръчката"  при нейното финализиране. 

* Цената може да е различна от стандартната ако Коланът е с обща дължина над 140см. 

 

Портфейлът е изработен изцяло от Естествена кожа без наличие на никакви други подлепващи материали(синтетичен хастар, картон и пр.)

Портфейлът с монетник е с 4 слота за карти отвътре плюс 2 вътрешни отделения за визитки, пластики и др. Има две основни отделения за банкноти, в които се побират и най-дългите банкноти като долари и др.

Може да изберете опция за Персонално Гравиране. Така ще придадете още по-силна индивидуалност на продукта, особено ако е за подарък, но защо не и персонализиран за самия Вас с мотиви които желаете и те ще са винаги с Вас. Гравирането се осъществява посредством Прецизен Лазер с възможност за фино и детайлно гравиране върху кожата.  При желание за персонализиране, с клиента се обсъжда локацията, която предпочита за гравирането. За този модел локацията по подразбиране е долният десен ъгъл на външната част на портфейла.

Към Портфейла има подарък -  RFID защита, която се осъществява от специален защитен протектор(калъф). Той блокира възможността от сканиране на кредитни и дебитни карти. Предпазва от кражба на данни и пари от вашите безконтактни карти. Материалът, който се използва за самия RFID джоб предпазва също и от копиране и дублиране в реално време на устройства и продукти, използващи RFID (Radio Frequency Identification) технологията, като ключове за автомобили, документи за самоличност, банкови /кредитни, дебитни/ карти с RFID чип и др.

РАЗМЕРИ:

В сгънато положение размерите на портфейла са: Дължина 11.6 см. ; Височина 10 см.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ НА ПРОДУКТА:

1. Лазерно Гравиране: Ако желаете Вашият Портфейл и Колан да бъдат Лазерно Гравирани, моля изберете опция от падащото меню с вида Персонално Гравиране, който желаете. При финализиране на поръчката напишете в полето "Текст за гравиране на продукта" инициали, дати, лога, изображения или всякакъв текст, който желаете. При желание за гравиране на специални изображения, лога и др. моля изпратете нужните файлове(препоръчително във векторен формат) на нашия имейл: broscolors@abv.bg

*** При поръчка на този сет и избор на Персонално гравиране, заплащате стандартна цена за гравиране само на един продукт. Тоест гравирането на единия продукт е съвсем безплатна ! 

2. Шрифт за Гравирането: Ако желаете Вашият Портфейл да бъде гравиран, моля изберете от бутоните за поръчка един от Седемте вида Шрифт за гравирането на Вашия Портфейл. (Шрифтовете са показани в Галерията на продукта)

*** В случай, че не желаете персонализация, моля изберете опцията "Без Гравиране" от бутоните за поръчка.

Опаковка: Този комплект се доставя със специална подаръчна кутия и опаковка. Така изделията, които сте поръчали са изцяло готови да бъдат поднесени на любимия човек ако са за подарък. 

Портфейлът и Коланът са 100% Българско производство. Изработени са изцяло ръчно в Ателието на фирма БРОСКОЛОРС ЕООД намиращо се на адрес: гр. Пловдив, ул. Доктор Вълкович 10

За по специални поръчки, моля направете запитване или се обадете на посочените телефони за контакт с нас ! 

ttp://broscolors.com/-890.html

B0_%D1%81_%D0%BD%D0%B0%D1%81-890.h

Времето за изработка и доставка на продукта е 8-12 работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА С КУРИЕР

Доставка с ЕКОНТ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Еконт: 7.98 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 12.02 лв. 

Цените са без включена такса за SMS известяване, която е +0.18 лв. с ДДС. Ако не желаете известяване, моля напишете това в бележки към поръчката.

Доставка със СПИДИ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Спиди: 4.85 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 6.51 лв.

Заплащането става при вземане на пратката от офиса, който сте посочили или на куриер, ако сте посочили изпращане до адрес. Всички пратки са с опция Преглед ! 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                    


gtag('config', 'AW-826389517')