Интересно

КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОЖА

Кожените каишки са вечна класика в света на часовникарството.

Не е тайна, че те винаги са били популярен избор сред ентусиастите на часовници и има защо. Не само изглеждат стилни, но са издръжливи и удобни за носене.

Те са известни със своята издръжливост. В BROSCOLORS ги изработваме изцяло от висококачествена естествена кожа, което ги прави още по-здрави и стилни.

Друго тяхно предимство е удобството им. Естествената кожа е гъвкава и може лесно да се приспособи към формата на китката ви. За разлика от металните и силиконови каишки, те не прищипват и не дразнят кожата, което ги прави удобни за продължително носене в различни среди.

С широка гама от налични цветове, текстури и покрития могат да допълнят всеки стил или повод. Комбинират се с различни тоалети, което ги прави идеален аксесоар за всеки гардероб.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ГРИВНИ ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОЖА И СТОМАНА

Кожените гривни са популярен моден аксесоар от векове наред. Те могат да бъдат допълнение към всеки тоалет и се носят както от жени, така и от мъже.

Предлагат се в различни стилове, цветове и дизайни.

Ние ги изработваме предимно от висококачествена естествена телешка кожа и стомана, която е издръжлива  и дълготрайна.

 

Едно от основните им предимства е тяхната гъвкавост. Те могат да бъдат изчистени, или да се гравират с текст по Ваш избор, което ги прави чудесен избор както за ежедневни, така и за официални поводи. Могат да се самостоятелно или да бъдат комбинирани с други аксесоари. Кожените гривни са чудесен вариант за подарък за любим човек.

Що се отнася до дизайна, има много различни видове, от които да избирате. Някои от най-популярните видиове са с преплетена кожа. Този вид гривни се изработват от тънки ивици кожа,които създадат нестандартна и интересна визия на аксесоара.В нашия сайт може да разгледате и други модели в различни цветове, вариращи от класическо кафяво и черно до смели и ярки цветове като жълто, червено и синьо.

Що се отнася до тяхната грижа, важно е да се грижите правилно за тях, за да сте сигурни, че ще издържат възможно най-дълго. Почистват се мека кърпа, за да се отстранят замърсяванията. Също така е важно да ги предпазвате от вода или агресивни химикали, тъй като това може да причини по-бързо износване на кожата.

Кожените гривни са универсален продукт, който може да се носи от всеки любител на модата и аксесоарите.

ДРУГИ КОЖЕНИ ИЗДЕЛИЯ

Кожата е класически материал, който се използва от хиляди години за създаване на красиви и функционални изделия. Кожата притежава незаменими качества. Те са неприсъщи за други материали и благодарение на тях тя има изключително богата приложимост за изработката на редица изделия.

Ние в BROSCOLORS предлагаме разнообразна гама от цветови комбинации на кожа, конци и други елементи. Това може да улесни избора Ви за кожен аксесоар, който да се съчетае с различни облекла и стил.

Персонализирани Ключодържатели от Естествена Кожа и Стоманa

В BROSCOLORS можете да откриете Персонализирани Ключодържатели от Естествена Кожа, както и съчетание на Естествена кожа и Висококачествена Стомана. Изработваме ги с Послания по Желание на Клиента.Също така гравираме и специални Дати, Инициали, Дълги или Къси текстове, Изображения, Лога, Марки и др.

Дебелината на кожата варира от 2мм до 3мм спрямо съответния модел Ключодържател. Налични са различни шрифтове, с които да се изпише вашето послание.

ПОРТФЕЙЛИ ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОЖА 

Нашите портфейли са направени от висококачествени материали. Изработени изцяло от естествена кожа предимно телешка, за да сме сигурни, че предлагаме най-доброто качество.

Проектирани са с множество отделения за кредитни карти, пари в брой и други основни вещи. Джобовете обикновено са плътно прилепнали, което предотвратява тяхното изпадане.

Те винаги са били стилен и функционален подарък. Може да направите вашата поръчка директно от нашия сайт, или да посетите магазина ни, който се намира в гр.Пловдив, ул. Отец Паисий №27 очакваме ви.

Кожени Калъфи за Часовници

Кожените калъфи са удобен и практичен аксесоар за съхраняване на любимите Ви часовници. Предлагат се с различен брой разделения, в които могат да се съхраняват както часовници с каишки, така и само каишки.

За часовниците с метални верижки има опция да се добави към изделието и отделна кожена подложка, която го предпазва от надраскване. Изработени са от естествена телешка кожа, която е зашита с качествени полиестерни (восъчни) конци спрямо модела калъф за часовник.

Кожата е с минимална дебелина от 2мм с цел изделието да предпазва добре часовника, който се съхранява. Предлагаме опция за лазерно гравиране на самия продукт, като е възможно да се гравират както имена, дати, инициали, така и различни изображения, или марката на часовника.

Каишки Тип Гривна

Кожените каишкиТИПГривна са популярен аксесоар поради своята по-нестандартна визия в сравнение с класическия тип каишка.Те могат да се носят, както с по-ежедневно или спортно облекло, така и с по-класическо или дори официално в зависимост от дизайна на модела каишка.Предпочитани са повече през есенните, и зимни периоди. 

Те са едно по-нестандартно и раздвижено предложение за "облеклото" на Вашия любим часовник. Изработени от висококачествена естествена кожа, която да осигури издръжливост и комфорт при носене.

При продължително носене, каишките тип Гривна приемат формата на китката Ви, осигурявайки плътно прилягане, което е едновременно сигурно и удобно.

Кожени Каишки за Apple Watch

Ако търсите стилен аксесоар към своя Apple Watch ние можем да Ви предложим богат избор от каишки за този смарт часовник. Изработваме ги изцяло от естествена кожа. Също така се предлагат в различни цветове и нюанси. Независимо от стила, който изберете, кожената каишка със сигурност ще добави нотка изтънченост и класа към вашия Apple Watch.

Едно от големите предимства на естествената кожа е нейната здравина. За разлика от много други материали, които се износват по-лесно с времето и губят от автентичния си вид, повечето кожи стават все по-красиви с възрастта си.

Когато става въпрос за избор на кожена каишка за вашия Apple Watch, трябва да имате предвид тези неща:

НАТО и ЗУЛУ Каишки за Часовници

Каишките за часовници НАТО и ЗУЛУ станаха все по-популярни през последните години. Те са чудесен избор за всеки, който иска да промени визията на своя часовник. В БРОСКОЛОРС ги изработваме изцяло от естествена кожа, която ги прави издръжливи.

  

НАТО каишките се предлагат в широка гама от цветове, което ви позволява да персонализирате външния вид на часовника си. Те имат и допълнителното предимство, че са лесни за смяна, така че може лесно да ги разменяте, за да отговарят на вашето облекло.

Каишките тип ЗУЛУ са подобни на НАТО по-отношение на техния дизайн, различават се по вида на металните елементи-токи и гайки.