Каталог
Последни новини

За нас

“ БРОСКОЛОРС ” ЕООД гр. Пловдив е фирма занимаваща се с производство и търговия на уникални ръчно изработени бижута и аксесоари. Всяко изделие е изработено ръчно и е с характерен замисъл, което го прави неповторимо и уникално.

Ние изработваме продукти от първокачествена естествена телешка кожа. Специализирани сме в изработката на каишки за часовници по индивидуални характеристики на Вашия любим часовник. Клиентът може да избира цвят на кожата и конец, видове стоманени токи и други особености по дизайна на неговата персонална каишка.

Друг отличителен и интересен продукт са персоналните кожени гривни и ключодържатели с индивидуално гравирани надписи върху стоманени елементи. С тях винаги може да направите оригинален подарък на любим човек или на Вас самите. 

Другите бижута в нашия магазин се отличават с разнообразие от модели в различни форми и цветове. Колекцията е съставена от обеци на винт, висящи обеци, колиета и пръстени, предложени в комплекти или самостоятелно. Особено познати са обеците на винт, които са запазените изделия на фирмата, отличаващи се с изключителния си блясък и наситеност на цветовете. Бижутата са с елегантен дизайн на формата, и с разнообразни цветови съчетания . Те са за хора, желаещи да се откроят с различно излъчване с акцент на собствен стил и вкус.

Ние приемаме също индивидуални идеи за изработка на бижута по предпочитание на клиента. Възможни са комбинации между различни модели за направата на комплект по собствено желание. За целта Вие трябва да изберете един от посочените начини за връзка с Нас за уточняване особеностите на поръчката и изпълнението и.

Бижутата и други арт продукти, изработени от фирма "БРОСКОЛОРС" са със снимки, които притежават Нашето лого - BROSCOLORS

В Бросколорс държим на качеството на изделията, които предлагаме на клиентите си и се стремим да го подобряваме постоянно. Ще се уверите, че бижутата са напълно достъпни за Вас. Поръчайте, и вижте как предлаганото от Бросколорс, ще надмине очакванията Ви.

Телефон за контакти: 0877 555274 /0877584361         e-mail: broscolors@abv.bg