Каталог
Последни новини

Каишка от естествена Змийска кожа

Цена: 105.00 лв.
92.60 лв.

 Каишка от Змийска естествена кожа - цвят Светло кафяв (частично зашита)

СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ ЗА ВСИЧКИ КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОЖА ! ! !  (При поръчка на два броя ползвате 10% допълнителна отстъпка. Отстъпката ще бъде начислена към крайната сума на поръчката Ви от нашия екип при подготвяне на товарителницата. При доставка, ще заплатите цената със включена отстъпка за два или повече броя каишки.)

 Тази каишка е изработена от естествена змийска кожа. Лицевата част на каишката е от змийска кожа а вътрешността и е изработена от естествена телешка кожа от няколко пласта. Технологията и кожите които използваме придават голяма здравина и устойчивост на нашия продукт. Изцяло естествените материали, благоприятстват за издръжливостта и комфортното и носене на всяка една каишка за часовник.

Каишките са изцяло ръчно зашити с висококачествени полиестерни конци, които имат висока износоустойчивост и цветовете им не избледняват с времето. Краищата по кожата на всяка каишка са обработени прецизно с професионални бои и препарати с цел красива и завършена визия на продукта и неговата устойчивост във времето. 

При поръчка моля следвайте няколко стъпки:

1. Измерете размера(обиколката) на китката Ви спрямо инструкциите в снимковия файл от фотогалерията на продукта. След което от падащото меню изберете на кой от четирите стандарта за големина отговаряте с цел най-добро пасване на каишката на Вашата китка (Малка, Нормална, Голяма, Много голяма). 

2. Измерете ширината на Вашия часовник(показано е на схемата от снимковия файл). Това е разстоянието, в което се намират патентите(пружинните щифтове на корпуса на часовника). Моля измерете не патентите а ширината на часовника на това място, както е посочено ! След това изберете измереният размер в милиметри от падащото меню.

4. Изберете цвят на конец за зашиването на Вашата каишка(важи за цялостно или частично зашити каишки).

*** Всяка една каишка може да се гравира с текст по Ваш избор. За целта изберете опцията за персонално гравиране от падащото меню ***  

При каишките от змийска кожа гравирането се осъществява на задната част на каишката. Могат да се гравират имена, дати, инициали. лога и др.

При желание можем да покажем и други видове змийска кожа. За целта моля свържете се с нас по един от посочените начини за контакт.

Всяка една каишка от нашия магазин е авторска и е направена с много старание и лично отношение.

Подарете на себе си и любимия човек подобаващо продължение на любимия часовник с качество, модерна визия и уникален дизайн ! 

ВСИЧКИ КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ СЕ ПРЕДЛАГАТ В СПЕЦИАЛНИ ПОДАРЪЧНИ КУТИИ С НАШЕТО ЛОГО.  

Каталожен номер:
WBND4
Цвят на конец:
Размер каишка:
Ширина на часовник:
Количество: - +