Каталог

Поръчка и доставка

Поръчка и доставка

Здравейте, на тази страница можете да научите за условията при поръчка и доставка на бижута от нашия електронен магазин.

ПОРЪЧКА НА БИЖУТА

Нужно е само да добавите артикули в количката и да попълните контактната форма при финализирането на поръчката Ви в онлайн магазина ни.

Ако срещнете затруднения с оформянето на поръчката при персоналните гривни или ключодържатели, вижте снимките по-долу, които подробно отразяват реализирането на поръчката от началото до финализирането и. 

Продуктите от магазина ни се доставят от куриерска фирма Еконт до посочен адрес или офис на куриерската фирма. Ако желаете доставката да е до офис на Еконт, въведете адреса на офиса в полето "Адрес" при поръчката Ви. Тук може да изберете най-удобния за Вас офис: http://www.econt.com/offices/

Ако желаете да изберете определен артикул(пръстен, обеци, гривна и др.) от даден комплект можете да посочите на нашия e-mail кое точно бижу от комплекта, ще желаете. Ще трябва да напишете кода на целия комплект плюс желания артикул - например пръстен или обеци.

Поръчки в електронния магазин се приемат 24 часа в денонощието. Вашите поръчки (било от списъка с продукти или Ваши индивидуални идеи за бижута) можем да приемем и на e-mail – broscolors@abv.bg  При нужда от информация можете да направите запитване на горепосочения e-mail или на телефоните за връзка с Нас.

ДОСТАВКА НА БИЖУТАТА

Възможно е обаче не всички бижута да са в наличност при получаване на определена поръчка. Поради това срокът на изпълнение на доставката е в рамките от 3 до максимум 6 дни от датата на поръчката (при заплащане с банков превод поръчката се счита за направена от датата на банковата транзакция, осъществена от клиента по сметка на фирмата).

Ден преди доставката на бижутата, служител на фирмата се свързва с Вас на посочения телефон за потвърждение на поръчката.

ЦЕНА

Всеки клиент на онлайн магазина BROSCOLORS ползва 10% отстъпка от стандартните куриерски услуги на фирма Еконт Експрес

Цените на куриерските услуги с калкулираната отстъпка са както следва:

ДО ОФИС НА ЕКОНТ:

- 3.60 лв. до посочен от клиента офис на куриерска фирма Еконт  + таксата по наложения платеж. Пример: от 0лв. до  20лв.(покупка) - от 0лв. до 0.22лв.(такса за наложения платеж) ;

от 20лв. до 50лв.(покупка) -  от 0.20лв. до 0.54лв.(такса за наложения платеж) и т.н.

   * При покупка на стойност 100лв. или повече доставката е безплатна.

ДО ПОСОЧЕН АДРЕС ОТ КЛИЕНТА.

- 5.67 лв. до посочен адрес от клиента("до врата'')  + таксата по наложения платеж. Пример: от 0лв. до 20лв.(покупка) - от 0лв. до 0.43лв(такса за наложения платеж). ;

от 20лв. до 50лв.(покупка) - от 0.43лв. до 1.08лв.(такса за наложения платеж) и т.н.

   * При покупка на стойност 100лв. или повече доставката е безплатна.

 

- 3 лв. до посочен адрес в рамките на гр. Пловдив със собствен куриер.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

- Наложен платеж: Заплаща се дължимата сума на куриера при получаване на поръчката.
- Банков превод: Дължимата сума се превежда по банкова сметка на магазина. При получаване на поръчката не се заплаща нищо на куриера (с изключение на сумата по доставката)