Каталог

Унисекс Кожена Гривна ♥♥♥ "Ритъмът на Любовта" ♥♥♥

Цена: 25.80 лв.
21.95 лв.

!!! Празнична промоция -15 % !!!

Дамска Гривна от естествена телешка кожа и стоманена плочка с графика: "Ритъмът на любовта" + оригинална подаръчна кутия с фирменото лого на BROSCOLORS

Гривната може да се допълни с надпис по Ваше желание. За целта трябва да напишете текста, който желаете в полето "Текст на гривната или ключодържателя" при финализиране на поръчката  ! 

 

При поръчка, моля изберете следните параметри от падащото меню:

Цвят на кожата: Черна, Tъмно кафява, Светло кафява.

Мъжки/Дамски модел: Моля изберете от падащото меню модела който желаете(вижте снимката в галерията на продукта за ориентир) 

Размери на китката: Изберете от посочените размери в сантиметри от падащото меню. Моля следвайте инструкциите от продуктовата снимка за вземане на размер. Важно е да не отпускате допълнително разстояние от плътно измереното с шивашки метър, конец или хартиена лента. Ние знаем колко да отпуснем за комфортно носене на Вашата гривна. 

За по-специални поръчки или други въпроси относно осъществяването на поръчката, моля направете запитване или се обадете на посочените телефони за контакт с нас ! Може да поръчате и по телефона: 

 http://broscolors.com/%D0%B2%D1%80%D1%8A%D0%B7%D0%BA%D0%B0_%D1%81_%D0%BD%D0%B0%D1%81-890.html

 

Каталожен номер:
BR014
Цвят на кожата:
Размери на китката:
Количество: - +

Гравираните подаръци са един чудесен вариант за индивидуален и оригинален подарък. Благодарение на тях Вие казвате по специален и стилен начин това, което искате, на любимия си човек. 

Персоналните подаръци са подходящи за всякакви поводи - рожден ден, имен ден, годишнина, че дори и без повод. 
Чрез гравирането на послание, всеки един подарък, придобива силно значение и така не загубва стойността си във времето. 
Изберете най-важните думи, които биха означавали много за любимия Ви човек и го зарадвайте по оригинален начин. Подходящ подарък за жени е гравираният ключодържател. Всяка жена би се зарадвала на нещо, което може да носи винаги със себе си и да и напомня за любимия и.