Каталог

Стиймпънк Гривна със Смола и Часовникови Елементи

Цена: 45.60 лв.
32.60 лв.

Стиймпънк Гривна от Естествена Кожа и Смола с Часовникови Елементи. Тази унисекс стиймпънк кожена гривна е ено нестандартно предложение за подарък Вас или за Любим човек. 

Всяка гривна от този модел се изработва индивидуално спрямо размера на китката на съответния клиент за перфектно пасване. За целта при поръчка, моля изберете от падащото меню съответния размер на китката, както е описано в инструкциите от снимката в продуктовата галерия. Нужен ни е плътния размер на китката, без да се отпуска допълнително разстояние !!! 

За направата на този модел гривна се използват часовникови елементи, които са подобни на мострения модел, но все пак различни, което придава още повече за уникалността на бижуто. Частите от часовници се вграждат в специална бижутерийна смола, която става техен дом завинаги :) 

Кожата която използваме е естествена телешка кожа, която е много плътна с дебелина около 3мм и се обработва по краищата с професионални бои, които заздравяват кожата и удължават живота и още повече с времето. Тик так копчетата са от неръждаема стомана. 

 

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА С КУРИЕР

Доставка с ЕКОНТ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Еконт: 5.17 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 6.79 лв.

Цените са без включена такса за SMS известяване, която е +0.18 лв. с ДДС. Ако не желаете известяване, моля напишете това в бележки към поръчката.

Доставка със СПИДИ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Спиди: 3.95 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 7.19 лв.

Заплащането става при вземане на пратката от офиса, който сте посочили или на куриер, ако сте посочили изпращане до адрес. Всички пратки са с опция Преглед ! 

Каталожен номер:
BRAST 001
Размери на китката:

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

Преглед на продукт :: Свързани продукти