Каталог
Последни новини

Стиймпънк Гривна със Смола и Часовникови Елементи

Цена: 45.60 лв.
32.60 лв.

Стиймпънк Гривна от Естествена Кожа и Смола с Часовникови Елементи. Тази унисекс стиймпънк кожена гривна е ено нестандартно предложение за подарък Вас или за Любим човек. 

Всяка гривна от този модел се изработва индивидуално спрямо размера на китката на съответния клиент за перфектно пасване. За целта при поръчка, моля изберете от падащото меню съответния размер на китката, както е описано в инструкциите от снимката в продуктовата галерия. Нужен ни е плътния размер на китката, без да се отпуска допълнително разстояние !!! 

За направата на този модел гривна се използват часовникови елементи, които са подобни на мострения модел, но все пак различни, което придава още повече за уникалността на бижуто. Частите от часовници се вграждат в специална бижутерийна смола, която става техен дом завинаги :) 

Кожата която използваме е естествена телешка кожа, която е много плътна с дебелина около 3мм и се обработва по краищата с професионални бои, които заздравяват кожата и удължават живота и още повече с времето. Тик так копчетата са от неръждаема стомана. 

 

Каталожен номер:
BRAST 001
Размери на китката:
Количество: - +
Преглед на продукт :: Свързани продукти