Каталог

Ръчно Изработена Каишка за Часовник Festina

Цена:
65.20 лв.

Ръчно Изработена Каишка за Часовник Festina - Кожа тип Crazy Horse

Каишката е изработена от висококачествена телешка кожа от тип Крейзи Хорс. Общата дебелина на кожата на каишката варира от 3мм до 4мм. Каишката се изработва по поръчка и се продава без часовника ! Каишката може да се изработи за почти всеки тип часовници, от други марки и модели.

 Инструкции за вземане на размери:   

1.Обиколка на китката:  За идеалното пасване на каишката на съответната ръка е нужно да се посочи обиколката на конкретната китка. Това става чрез избирането на съответния размер от падащото меню в процеса на поръчка. В една от снимките в галерията на продукта има инструкции за вземане на размер на китката. Освен с шивашки метър(както е на снимката), измерването става лесно и чрез конец или хартиена лента, увити плътно около китката. Отбелязва се мястото на застъпване на конеца или лентата. След което се налагат върху линия, която показва реалната обиколка на Вашата китка, както и нужния за нас размер.                                                                              

2.Размери на Вашия часовник: Всеки часовник е с конкретни размери на корпуса и патентите. Най-често патентите са през дължина от 2мм.  -  14мм, 16мм, 18мм, 20мм, но понякога могат да бъдат 15мм, 17мм, 19мм, 21мм и пр.  За да изработим перфектно кожена каишка тип гривна е нужно да посочите правилните параметри на часовника Ви: "Вашият размер на часовника"(размер на корпуса) и "Ширина"(мястото където се поставят патентите), както е скицирано на схемата приложена в галерията на продукта.

3. Цвят на конец за Вашата Каишка:

Моля изберете от падащото меню цвят конец, с който ръчно ще зашием Вашата Каишка. Ако желаете друг цвят конец, моля свържете се с нас за уточнение.

4. Избор на стоманена тока:  От мострената снимка с токи в галерията на продукта изберете от седемте вида стоманени токи, които предлагаме. (Каишката от снимката е с тока: "#4 Сребриста матова") След като изберете, моля напишете съответния и код в "бележки към поръчката" при финализирането на Вашата поръчка.

*** Всяка една каишка може да се гравира с текст по Ваш избор. За целта изберете опцията за персонално гравиране от падащото меню ***  

Часовникът от снимките на продукта е мострен, с цел да придобиете представа как ще изглежда каишката с Ваш часовник.

Ако имате допълнителни изисквания относно Вашата поръчка или други въпроси, моля пишете в контактната форма в процеса на поръчка или на e-mail: broscolors@abv.bg  Може да се обадите и на телефони: 0877584361/ 0877555274

СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ ЗА ВСИЧКИ КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОЖА ! ! !  (При поръчка на два броя ползвате 10% допълнителна отстъпка. Отстъпката ще бъде начислена към крайната сума на поръчката Ви от нашия екип при подготвяне на товарителницата. При доставка, ще заплатите цената със включена отстъпка за два или повече броя каишки.)

 

Каталожен номер:
WBR 001
Размери на китката:
Цвят на конец:
Ширина на часовник:
Персонално Лазерно Гравиране на Каишката:
Вашият размер на часовника:
Количество: - +