Каталог

Преплетена гривна от естествена кожа с Надпис по Поръчка

Цена: 25.00 лв.
22.80 лв.

Персонално гравирана преплетена гривна от естествена кожа. Цветовете, които можете да изберете от този модел гривна са три: Светло кафява, Кафява(тип Crazy Horse) и Сива. Гривната може да се гравира с текст по желание на клиента. Когато гривната се оплете се получава много интересно преплитане на гравирания текст. Тик так копчетата са от неръждаема стомана. Размера на гривната се изработва спрямо големината на съответната китка. За целта е нужно да измерите плътната обиколка на китката без да отпускате допълнително. Ние ще отпуснем нужното за перфектно пасване на Вашата ръка.

Текста, който желаете да се гравира се попълва в полето: "Текст на гривната или ключодържателя" при финализиране на поръчката !

(При този модел гривна е желателно да изпишете поотделно текст за трите реда, които ще се гравират, които след това ще бъдат преплетени.)

При поръчка, моля изберете следните параметри от падащото меню:

Цвят на кожата: Кафява(Crazy Horse), Сива, Светло кафява и Червена.

Размери на китката: Изберете от посочените размери в сантиметри от падащото меню. Моля следвайте инструкциите от продуктовата снимка за вземане на размер. Важно е да не отпускате допълнително разстояние от плътно измереното с шивашки метър, конец или хартиена лента. Ние знаем колко да отпуснем за комфортно носене на Вашата гривна. 

Шрифт за гравирането: Моля изберете от петте вида шрифт от снимката с инструции.

 

*** Подарете едно нестандартно и уникално бижу на себе си или любим човек *** 

Каталожен номер:
STRCR1
Избор на шрифт:
Цвят на кожата:
Размери на китката:
Количество: - +

Дебелина на кожата: Около 1.50мм