Каталог
Последни новини

Поръчка и доставка

ВАЖНО !  

Правим всичко възможно да изпълним Вашите поръчки преди празниците ! 

Поръчки за персонални гривни и ключодържатели направени до Четвъртък 20.12.2018 до 24:00 часа, ще бъдат изпълнени и ще бъдат получени във удобен за Вас офис на Еконт или личен адрес в Събота(22.12.2018г.)

Офисите на Еконт в страната на 22.12.2018г. работят до 13:00 часа. Поръчките могат да се получат и на място във физическия ни магазин в гр. Пловдив, ул. Отец Паисий 27 до 24.12.2018г. 16:00 часа.

Промоцията включва отстъпки до -20% на всички артикули в нашия онлайн магазин. 

Фирма Бросколорс използва 10% отстъпка от всички куриерски услуги на фирма Еконт.

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !!!

 

Здравейте, на тази страница можете да научите за условията при поръчка и доставка на продукти от нашия електронен магазин.

ПОРЪЧКА НА ПЕРСОНАЛНИ ГРИВНИ И КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛИ С ИНДИВИДУАЛНИ НАДПИСИ И ИЗОБРАЖЕНИЯ:

Индивидуалният надпис или изображение, което желаете да се гравира на гривна или ключодържател се изписва най-накрая при финализирането на поръчката след натискане на бутон "ПОРЪЧАЙ СЕГА". След което, ще имате възможност да попълните контактна форма в която да зададете информация за доставка, както и самият текст на гравирането и други допълнителни бележки ако желаете.

ПОРЪЧКА НА БИЖУТА

Нужно е само да добавите артикули в количката и да попълните контактната форма при финализирането на поръчката Ви в онлайн магазина ни.

Ако срещнете затруднения с оформянето на поръчката при персоналните гривни или ключодържатели, вижте снимките по-долу, които подробно отразяват реализирането на поръчката от началото до финализирането и. 

Продуктите от магазина ни се доставят от куриерска фирма Еконт или Спиди до посочен адрес или офис на куриерската фирма. Ако желаете доставката да е до офис на Еконт или Спиди, въведете адреса на офиса в полето "Адрес" при поръчката Ви. Тук може да изберете най-удобния за Вас офис: http://www.econt.com/offices/

Поръчки в електронния магазин се приемат 24 часа в денонощието. Вашите поръчки (било от списъка с продукти или Ваши индивидуални идеи за бижута) можем да приемем и на e-mail – broscolors@abv.bg  При нужда от информация можете да направите запитване на горепосочения e-mail или на телефоните за връзка с Нас.

ДОСТАВКА НА БИЖУТАТА

Възможно е обаче не всички продукти да са в наличност при получаване на определена поръчка. Поради това срокът на изпълнение на доставката е в рамките от 3 до максимум 6 дни от датата на поръчката (при заплащане с банков превод поръчката се счита за направена от датата на банковата транзакция, осъществена от клиента по сметка на фирмата).

Ден преди доставката на бижутата, служител на фирмата се свързва с Вас на посочения телефон за потвърждение на поръчката.

ЦЕНА

Всеки клиент на онлайн магазина BROSCOLORS ползва 6% отстъпка от стандартните куриерски услуги на фирма Еконт Експрес

Цените на куриерските услуги с калкулираната отстъпка са както следва:

ДО ОФИС НА ЕКОНТ:

3.76 лв. базова цена до посочен от клиента офис на куриерска фирма Еконт  + таксата по наложения платеж. Пример: //от 0лв. до  20лв.(покупка)  от 0лв. до 0.22лв.(такса за наложения платеж)// ;

//от 20лв. до 50лв.(покупка)  от 0.20лв. до 0.54лв.(такса за наложения платеж)// и т.н.

   * При покупка на стойност 100лв. или повече доставката е безплатна.

ДО ПОСОЧЕН АДРЕС ОТ КЛИЕНТА.

5.90 лв. базова цена до посочен адрес от клиента("до врата'')  + таксата по наложения платеж. Пример: //от 0лв. до 20лв.(покупка) от 0лв. до 0.43лв(такса за наложения платеж)//;

//от 20лв. до 50лв.(покупка) от 0.43лв. до 1.08лв.(такса за наложения платеж)// и т.н.

   * При покупка на стойност 100лв. или повече доставката е безплатна.

 

- 3 лв. до посочен адрес в рамките на гр. Пловдив със собствен куриер.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

- Наложен платеж: Заплаща се дължимата сума на куриера при получаване на поръчката.
- Банков превод: Дължимата сума се превежда по банкова сметка на магазина. При получаване на поръчката не се заплаща нищо на куриера (с изключение на сумата по доставката)