Каталог

Обеци на Винт "Лилави звезди"

Цена:
8.00 лв.

Обеците на винт BROSCOLORS са ръчно рисувани и са покрити с двуслоен лак, предвазващ бижуто и придаващ изключителен блясък. Обеците не са чупливи. Боите с които са изрисувани са ярки и наситени. Подарете си цветен избор на настроение :) :) :)

 Материалът на бижутата е синтетична керамика, която не е чуплива.

Бижутата от самосъхнеща глина на БРОСКОЛОРС са изработени ръчно от специална глина, която изсъхва на въздух, без да се изпича. Тя също като другата глина, обработена по правилния начин е твърда и здрава. За разлика от стандартната керамика, този материал не е чуплив и няма опасност да се счупи при случайно изпускане на твърда повърхност. Гривните се изрисуват със специални бои, които след това се запечатват с двойно лаково покрити, което е изключително здраво и придаващо наю бижуто ярък блясък. Той е със UV защита и предпазва боите от избледняване на цветовете им.

Зарадвайте любим човек с това интересно бижу.

 

Каталожен номер:
131
Количество: - +

Обеците на винт са един от първите продукти на фирма Бросколорс. Те са добре познати с качеството и уникалния си вид. Лакът е много устойчив и придаващ допълнителна красота на бижуто. 

Щифтовете на обеците могат да се изработят от стомана, в случай че имате чувствителна кожа. Моля само уточнете, ако имате това изискване. Цената остава непроменена в случай, че изберете стоманени щифтове. Винтчетата са от силикон.