Каталог
Последни новини

Мъжки Визитници от Естествена Кожа

Визитниците, които изработваме в нашето студио в град Пловдив са изработени от висококачествена кожа. Кожите, които използваме са Full Grain и Top Grain. Правилно обработена, качествената истинска кожа е изключително устойчива и ставаща все по-красива с времето. Така може да сте сигурни, че продукта който ще закупите, ще бъде употребяван години наред и създаващ все повече удобство и радост за човека който го използва.

Всички Кожени аксесоари с марката BROSCOLORS са шити ръчно и обработени със специални материали. Восъчните конци, с които зашиваме нашите Визитници(Card Holders) придават на изделието натурален вид със засилен почерк на Ръчна Изработка и същевременно Стил, който би се харесал на повечето Мъже. 

Някои от нашите модели визитници могат да се използват и като Мини Портфейл, което носи много удобства на човека който ги използва. Те са изключително компактни и могат да се носят с по-официални облекла, като Костюми, Сака и пр. Могат да се носят в задни или предни джобове на Дънки, Панталони, Спортни облекла и др.

Изпълняваме персонално лазерно гравиране на повечето от моделите. Така Мъжкият Аксесоар има още по-специален и отличаващ се вид и допълнителна индивидуалност. Той ще носи много лично отношение и послание от човека който го подарява.

 

 

Сортирай по:
45.00 лв. 38.25 лв.
Промоция -15 % Мъжки Визитник (Картодържател) от Естествена кожа - Ръчно зашит и с Персонално гравиране върху ...