Каталог

Кожена Каишка за Часовник Swatch

Цена:
158.00 лв.

Кожена Каишка за Часовник Swatch от Естествена Кожа 

Това е Каишка за часовник Swatch. Каишката е ръчно изработена за този модел на часовник Swatch.

Възможни са различни интерпретации на дизайна на каишката - цвят на Кожата, цвят на Конците, Персонално гравиране на Гайката, както и на други елементи по визията на каишката.При желание за гравиране на някоя част от каишката(кожа+тока), моля изберете от падащото меню в процеса на поръчка: "Персонално Лазерно Гравиране на Каишката" 

За изработка на каишка за часовник Swatch от този или други модели на марката са необходими самия часовник с оригиналната му каишка. Целта е да се получи дизайн на каишката възможно най-близък до оригинала, ако това е желанието на клиента, както и най-прецизно да се изработи самата каишка. Много често се получават интересни надграждания на визията на оригиналния модел. Ако Вашата оригинална каишка Ви е леко дълга или къса, ние ще я изработим с размери по Ваше желание.

След предварителна комуникация с клиента, за уточняване на подробности по дизайна на новата каишка, часовникът може да се изпрати по куриер или да се достави на място в нашето ателие в гр. Пловдив. Срока за изпълнение на този модел каишка е 7-10 работни дни. Ако клиентът желае може да му се изпрати снимков каталог на набора от кожи, с които разполагаме. 

Цената на този продукт е за каишка на часовник Swatch със същия дизайн ! Поради различните модели часовници от марката, респективно и различните видове каишкки и захващания към корпуса на часовника цената е различна спрямо съответния модел.

Тази каишка е изцяло ръчно изработена от първокачествена телешка кожа от няколко слоя. Технологията и естествените материали, които използваме придават голяма здравина и устойчивост на нашия продукт. Най-отличителния белег на нашите каишки от многопластова кожа е че те са изключително гъвкави и комфортни за носене.

 Резултатът от качеството на кожите и технологията, която използваме е плътна и мека каишка, която абсорбира потта, особено в летния период или при интензивна физическа активност. 

Каишката е изцяло ръчно зашита с висококачествени полиестерни конци, които имат висока износоустойчивост и цветовете им не избледняват с времето. Краищата по кожата на всяка каишка са обработени прецизно с професионални бои и препарати с цел красива и завършена визия на продукта и неговата устойчивост във времето. 

 

Каталожен номер:
WBNDSW1
Персонално Лазерно Гравиране на Каишката:
Количество: - +

Всяка една каишка от нашия магазин е авторска и е направена с много старание и лично отношение.

Подарете на себе си и любимия човек подобаващо продължение на любимия часовник с качество, модерна визия и уникален дизайн ! 

ВСИЧКИ КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ СЕ ПРЕДЛАГАТ В СПЕЦИАЛНИ ПОДАРЪЧНИ КУТИИ С НАШЕТО ЛОГО.