Каталог
Последни новини

Кожена Каишка за Часовник Invicta

Цена:
110.00 лв.

Кожена Каишка за Часовник INVICTA от Естествена Кожа + Персонално Гравиране 

Това е Каишка за часовник Invicta Reserve Bolt. Каишката е ръчно изработена за този модел на часовник Инвикта.

Възможни са различни интерпретации на дизайна на каишката - цвят на Кожата, цвят на Конците, Персонално гравиране на Гайката, както и на други елементи по визията на каишката.                                           При желание за гравиране на някоя част от каишката(кожа+тока), моля изберете от падащото меню в процеса на поръчка: "Персонално Лазерно Гравиране на Каишката" 

За изработка на каишка за часовник Invicta от този или други модели на марката са необходими самия часовник с оригиналната му каишка. Целта е да се получи дизайн на каишката възможно най-близък до оригинала ако това е желанието на клиента. Много често се получават интересни надграждания на визията на оригиналния модел, което зависи от въображението на клиента. 

След предварителна комуникация с клиента, за уточняване на подробности по дизайна на новата каишка, часовникът може да се изпрати по куриер. Срока за изпълнение на този модел каишка е 7-10 работни дни. Ако клиентът желае може да му се изпрати снимков каталог на набора от кожи, с които разполагаме. 

Цената на този продукт е за каишка Invicta със същия или подобен дизайн ! Поради различните модели часовници от марката, респективно и различните видове каишкки и захващания към корпуса на часовника цената е различна спрямо съответния модел. 

Каишките на BROSCOLORS са изцяло ръчно изработени от първокачествена телешка кожа от няколко слоя. Технологията и кожите които използваме придават голяма здравина и устойчивост на нашия продукт. Изцяло естествените материали, благоприятстват за издръжливостта и комфортното и носене на всяка една каишка за часовник. Резултатът е плътна и мека каишка, която абсорбира потта, особено в летния период или при интензивна физическа активност. 

Каишките са изцяло ръчно зашити с висококачествени полиестерни конци, които имат висока износоустойчивост и цветовете им не избледняват с времето. Краищата по кожата на всяка каишка са обработени прецизно с професионални бои и препарати с цел красива и завършена визия на продукта и неговата устойчивост във времето. 

Всяка една каишка от нашия магазин е авторска и е направена с много старание и лично отношение.

Подарете на себе си и любимия човек подобаващо продължение на любимия часовник с качество, модерна визия и уникален дизайн ! 

ВСИЧКИ КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ СЕ ПРЕДЛАГАТ В СПЕЦИАЛНИ ПОДАРЪЧНИ КУТИИ С НАШЕТО ЛОГО.  

Каталожен номер:
WBND5
Персонално Лазерно Гравиране на Каишката:
Количество: - +