Каталог
Последни новини

Керамични Колиета, Пръстени и Висящи обеци

Сортирай по:
13.80 лв.
Колие "Жълто и черно" - ръчно рисувано и покрито с качествен двуслоен лак, предпазващ бижуто и придаващ ... Колието може да се изработи със връв от Естествена кожа или връв от Синтетичен Конец. Катарамата на колието е ...
28.60 лв.
Обеци Висящи със Бели Спирали Обеците са ръчно рисувани и са покрити с двуслоен лак, предвазващ бижуто и ...  Материалът на бижутата е синтетична керамика, която не е чуплива. Кукичките на Обеците са Стоманени. 
12.00 лв.
Ръчно изработени висящи обеци. Обеците са изцяло авторски и са изработени от специална синтетична керамика. ... Тези Обеци са с апликация, която е покрита с двуслоен лак . Кукичките на обеците са от стомана.   
14.80 лв.
Ръчно рисувани обеци. Обеците са изцяло авторски и са изработени от специална синтетична керамика. Те не са ...  Материалът на бижутата е синтетична керамика, която не е чуплива. Кукичките на Обеците са Стоманени. 
14.80 лв.
Обеци Висящи  "Буря в златисто" . Обеците са ръчно рисувани и са покрити с двуслоен лак, ...  Материалът на бижутата е синтетична керамика, която не е чуплива. Кукичките на Обеците са Стоманени.  ...
18.00 лв.
Висящи обеци  "Снежни човечета" . Ръчно рисувани обеци. Бижутата са покрити с качествен лак, ...  Материалът на бижутата е синтетична керамика, която не е чуплива. Кукичките на Обеците са Стоманени. 
13.80 лв.
Висящи обеци "Ин-Ян" . Ръчно рисувани обеци. Бижутата са покрити с качествен лак, който ги ...  Материалът на бижутата е синтетична керамика, която не е чуплива. Кукичките на Обеците са Стоманени. 
14.80 лв.
Висящи обеци Калинки . Ръчно рисувани обеци. Декорирани са със стъклени мъниста. Бижутата са покрити с ...
16.80 лв.
Висящи Обеци Резени Портокал. Ръчно Рисувани  Обеците са ръчно рисувани и са покрити с двуслоен лак, ...  Материалът на бижутата е синтетична керамика, която не е чуплива. Кукичките на Обеците са Стоманени. 
16.80 лв.
Обеци Висящи Жабки Обеците са ръчно рисувани и са покрити с двуслоен лак, предвазващ бижуто и придаващ ...
16.80 лв.
Обеци Висящи "Резени Лимони" Обеците са ръчно рисувани и са покрити с двуслоен лак, предвазващ ...  Материалът на бижутата е синтетична керамика, която не е чуплива. Кукичките на Обеците са Стоманени. 
18.60 лв.
Ръчно изработен пръстен от синтетична керамика с надпис  "Pink Floyd - The Wall"  Пръстенът е покрит ... Пръстенът е с регулируема халка и е от неръждаем метал.