Каталог
Последни новини

Каишка от Змийска Естествена Кожа

Цена:
138.00 лв.

 Каишка от Змийска Естествена Кожа с Ръчен Шев

 Тази каишка е изработена от естествена Змийска Кожа. Лицевата част на каишката е от змийска кожа, а вътрешността и е изработена от естествена телешка кожа от няколко пласта. Технологията и кожите които използваме придават голяма здравина и устойчивост на нашия продукт. Изцяло естествените материали, благоприятстват за издръжливостта и комфортното и носене на всяка една каишка за часовник. Краищата по кожата на всяка каишка са обработени прецизно с професионални бои и препарати с цел красива и завършена визия на продукта и неговата устойчивост във времето. 

Тази Каишка и цената и е за часовник от този или подобен модел на марката Часовник.  Както и за други марки с подобен дизайн на каишката, като захващане към корпуса. Часовника от продуктовите снимки е мострен и не се продава. 

За изработка на каишка за часовник от този или други модели на марката с подобно захващане на каишката към корпуса на часовника са необходими самия часовник с оригиналната му каишка. Целта е да се получи дизайн на каишката възможно най-близък до оригинала, ако това е желанието на клиента, както и най-прецизно да се изработи самата каишка. Много често се получават интересни надграждания на визията на оригиналния модел. Ако Вашата оригинална каишка Ви е леко дълга или къса, ние ще я изработим с размери по Ваше желание.

След предварителна комуникация с клиента, за уточняване на подробности по дизайна на новата каишка, часовникът може да се изпрати по куриер или да се достави на място в нашето ателие в гр. Пловдив. Срока за изпълнение на този модел каишка е 6-8 работни дни. Ако клиентът желае може да му се изпрати снимков каталог на набора от змийски кожи, с които разполагаме, в случай, че желае друг тип змийска кожа.

При поръчка моля изберете от няколкото вида токи от мострения каталог в снимковата галерия на продукта и напишете нейния Код в "бележки към поръчката"( в случай, че желаете да се използва Вашата оригинална тока, моля уточнете това в "бележки към поръчката" при нейното финализиране). Кодовете на токите са изписани под всеки вид тока в мострения каталог.

Тази каишка е изцяло ръчно изработена от първокачествена телешка кожа от няколко слоя. Технологията и естествените материали, които използваме придават голяма здравина и устойчивост на нашия продукт. Най-отличителния белег на нашите каишки от многопластова кожа е че те са изключително гъвкави и комфортни за носене.

 Резултатът от качеството на кожите и технологията, която използваме е плътна и мека каишка, която абсорбира потта, особено в летния период или при интензивна физическа активност.

Всяка една каишка от нашия магазин е авторска и е направена с много старание и лично отношение.

Подарете на себе си и любимия човек подобаващо продължение на любимия часовник с качество, модерна визия и уникален дизайн ! 

 

Каталожен номер:
WBNDSNK2
Количество: - +

ВСИЧКИ КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ СЕ ПРЕДЛАГАТ В СПЕЦИАЛНИ ПОДАРЪЧНИ КУТИИ С НАШЕТО ЛОГО.  

СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ ЗА ВСИЧКИ КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОЖА ! ! !  (При поръчка на два броя ползвате 10% допълнителна отстъпка. Отстъпката ще бъде начислена към крайната сума на поръчката Ви от нашия екип при подготвяне на товарителницата. При доставка, ще заплатите цената със включена отстъпка за два или повече броя каишки.)