Каталог

Каишка от Змийска Естествена Кожа

Цена: 115.00 лв.
102.60 лв.

 Каишка от Змийска Естествена Кожа за Часовник INFINITY

 Тази каишка е изработена от естествена змийска кожа. Лицевата част на каишката е от змийска кожа, а вътрешността и е изработена от естествена телешка кожа от няколко пласта. Технологията и кожите които използваме придават голяма здравина и устойчивост на нашия продукт. Изцяло естествените материали, благоприятстват за издръжливостта и комфортното и носене на всяка една каишка за часовник. Краищата по кожата на всяка каишка са обработени прецизно с професионални бои и препарати с цел красива и завършена визия на продукта и неговата устойчивост във времето. 

Тази Каишка и цената и е за часовник от този или подобен модел на марката INFINITY.  Както и за други марки с подобен дизайн на каишката, като захващане към корпуса. Часовника от продуктовите снимки е мострен и не се продава. 

За изработка на каишка за часовник INFINITY от този или други модели на марката с подобно захващане на каишката към корпуса на часовника са необходими самия часовник с оригиналната му каишка. Целта е да се получи дизайн на каишката възможно най-близък до оригинала, ако това е желанието на клиента, както и най-прецизно да се изработи самата каишка. Много често се получават интересни надграждания на визията на оригиналния модел. Ако Вашата оригинална каишка Ви е леко дълга или къса, ние ще я изработим с размери по Ваше желание.

След предварителна комуникация с клиента, за уточняване на подробности по дизайна на новата каишка, часовникът може да се изпрати по куриер или да се достави на място в нашето ателие в гр. Пловдив. Срока за изпълнение на този модел каишка е 7-10 работни дни. Ако клиентът желае може да му се изпрати снимков каталог на набора от кожи, с които разполагаме. 

При поръчка моля изберете от няколкото вида токи от мострения каталог в снимковата галерия на продукта и напишете нейния Код в "бележки към поръчката"( в случай, че желаете да се използва Вашата оригинална тока, моля уточнете това в "бележки към поръчката" при нейното финализиране). Кодовете на токите са изписани под всеки вид тока в мострения каталог.

 

Каталожен номер:
WBNDSNK1
Количество: - +

Всяка една каишка от нашия магазин е авторска и е направена с много старание и лично отношение.

Подарете на себе си и любимия човек подобаващо продължение на любимия часовник с качество, модерна визия и уникален дизайн ! 

ВСИЧКИ КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ СЕ ПРЕДЛАГАТ В СПЕЦИАЛНИ ПОДАРЪЧНИ КУТИИ С НАШЕТО ЛОГО.  

СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ ЗА ВСИЧКИ КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОЖА ! ! !  (При поръчка на два броя ползвате 10% допълнителна отстъпка. Отстъпката ще бъде начислена към крайната сума на поръчката Ви от нашия екип при подготвяне на товарителницата. При доставка, ще заплатите цената със включена отстъпка за два или повече броя каишки.)

 

Опаковка: Продуктът се Доставя на клиента с Опаковка показана на една от снимките в галерията ! 

Времето за изработка и доставка на продукта е 5-10 работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА С КУРИЕР

Доставка с ЕКОНТ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Еконт: 5.97 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 8.40 лв. 

Доставка със СПИДИ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Спиди: 3.96 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 7.20 лв.

Заплащането става при вземане на пратката от офиса, който сте посочили или на куриер, ако сте посочили изпращане до адрес. Всички пратки са с опция Преглед !