Каталог
Последни новини

Каишка от Естествена Кожа - Кафява

Цена:
46.80 лв.

 Каишка от естествен телешки бланк - цвят кафяв (частично зашита)

СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ ЗА ВСИЧКИ КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОЖА ! ! !  (При поръчка на два броя ползвате 10% допълнителна отстъпка. Отстъпката ще бъде начислена към крайната сума на поръчката Ви от нашия екип при подготвяне на товарителницата. При доставка, ще заплатите цената със включена отстъпка за два или повече броя каишки.)

 Каишките на BROSCOLORS са изцяло ръчно изработени от първокачествена телешка кожа. Токите които използваме са от масивна стомана с много високо качество.

Каишките са изцяло ръчно зашити с висококачествени полиестерни конци, които имат висока износоустойчивост и цветовете им не избледняват с времето. 

При поръчка моля следвайте няколко стъпки:

1. Измерете размера(обиколката) на китката Ви спрямо инструкциите в снимковия файл от фотогалерията на продукта. След което от падащото меню изберете на кой от четирите стандарта за големина отговаряте с цел най-добро пасване на каишката на Вашата китка (Малка, Нормална, Голяма, Много голяма). 

2. Измерете ширината на Вашия часовник(показано е на схемата от снимковия файл). Това е разстоянието, в което се намират патентите(пружинните щифтове на корпуса на часовника). Моля измерете не патентите а ширината на часовника на това място, както е посочено ! След това изберете измереният размер в милиметри от падащото меню.

3. Избор на Стоманена Тока: От мострената снимка с токи в галерията на продукта изберете от седемте вида стоманени токи, които предлагаме. (Каишката от снимката е с тока: "#4 Сребриста матова") След като изберете, моля напишете съответния и код в "бележки към поръчката" при финализирането на Вашата поръчка.

4. Изберете цвят на конец за зашиването на Вашата каишка(важи за цялостно или частично зашити каишки).

*** Всяка една каишка може да се гравира с текст по Ваш избор. За целта изберете опцията за персонално гравиране от падащото меню ***  

Всяка една каишка от нашия магазин е авторска и е направена с много старание и лично отношение.

Подарете на себе си и любимия човек подобаващо продължение на любимия часовник с качество, модерна визия и уникален дизайн ! 

ВСИЧКИ КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ СЕ ПРЕДЛАГАТ В СПЕЦИАЛНИ ПОДАРЪЧНИ КУТИИ С НАШЕТО ЛОГО.  

Каталожен номер:
WBND4
Персонално Лазерно Гравиране на Каишката:
Размер каишка:
Ширина на часовник:
Количество: - +