Каталог
Последни новини

Каишка за Apple Watch с Гравирана Кожа (ПЕРСОНАЛИЗИРАНА)

Цена: 68.00 лв.
56.80 лв.

Каишка от естествена телешка кожа за Apple Watch 38mm/42mm - Кафява тип Crazy Horse (Персонално Гравирана с Ваш надпис, лого или изображение)

 Тази каишка е изцяло ръчно изработена от първокачествена телешка кожа тип Crazy Horse. Технологията и кожите които използваме придават голяма здравина и устойчивост на нашия продукт. Изцяло естествените материали, благоприятстват за издръжливостта и комфортното и носене на всяка една каишка за часовник. Резултатът е плътна и мека каишка, която абсорбира потта, особено в летния период или при интензивна физическа активност. 

При поръчка моля следвайте няколко стъпки:

1. Измерете размера(обиколката) на китката Ви спрямо инструкциите в снимковия файл от фотогалерията на продукта. След което от падащото меню изберете на кой от четирите стандарта за големина отговаряте с цел най-добро пасване на каишката на Вашата китка (Малка, Нормална, Голяма, Много голяма). 

2. Изберете "Тип на конектора за Apple Watch"  от падащото меню в процеса на поръчката. Може да се ориентирате от снимката в продуктовата галерия, която показва цветовете на конекторите: Сребрист конектор(Silver), Черен конектор(Gun), Розово злато конектор(Rose Gold) и Златист конектор(Gold)

3. В процеса на финализиране на поръчката, в полето "Бележки към поръчката" моля напишете текста, който желаете да се гравира. Ако е по-специален или под формата на лого или изображение изпратете нужния файл на посочения за връзка имейл. Ние ще се свържем с Вас за уточнение. 

Всяка една каишка от нашия магазин е авторска и е направена с много старание и лично отношение.

Подарете на себе си и любимия човек подобаващо продължение на любимия часовник с качество, модерна визия и уникален дизайн ! 

ВСИЧКИ КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ СЕ ПРЕДЛАГАТ В СПЕЦИАЛНИ ПОДАРЪЧНИ КУТИИ С НАШЕТО ЛОГО.  

СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ ЗА ВСИЧКИ КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОЖА ! ! !  (При поръчка на два броя ползвате 10% допълнителна отстъпка. Отстъпката ще бъде начислена към крайната сума на поръчката Ви от нашия екип при подготвяне на товарителницата. При доставка, ще заплатите цената със включена отстъпка за два или повече броя каишки.)

 

Каталожен номер:
WBND33
Тип на конектора за Apple Watch:
Размер каишка:
Избор на шрифт:
Количество: - +
Преглед на продукт :: Свързани продукти