Каталог
Последни новини

Каишка за Apple Watch с Гравирана Кожа (ПЕРСОНАЛИЗИРАНА)

Цена: 68.00 лв.
56.80 лв.

Каишка от естествена телешка кожа за Apple Watch 38mm/42mm - Кафява тип Crazy Horse (Персонално Гравирана с Ваш надпис, лого или изображение)

***Каишката може да се изработи и за Стандартен Часовник. (В случай, че желаете да се изработи класически тип каишка, а не за смарт часовник Apple, избирате опцията "без конектори" от падащото меню при поръчка. След което в полето бележки към поръчката при финализирането и записвате размера на Вашия часовник, измерен по начина както е показано на една от снимките в галерията - параметър "ширина"). Другите параметри по поръчката остават същите като за каишката за часовник Apple ***

 Тази каишка е изцяло ръчно изработена от първокачествена телешка кожа тип Crazy Horse. Технологията и кожите които използваме придават голяма здравина и устойчивост на нашия продукт. Изцяло естествените материали, благоприятстват за издръжливостта и комфортното и носене на всяка една каишка за часовник. Резултатът е плътна и мека каишка, която абсорбира потта, особено в летния период или при интензивна физическа активност. 

При поръчка моля следвайте няколко стъпки:

1. Измерете размера(обиколката) на китката Ви спрямо инструкциите в снимковия файл от фотогалерията на продукта. След което от падащото меню изберете на кой от четирите стандарта за големина отговаряте с цел най-добро пасване на каишката на Вашата китка (Малка, Нормална, Голяма, Много голяма). 

2.Изберете типа Конектор от падащото меню: "Типа на конектора за Apple Watch" 38мм/40мм/42мм/44мм. По стандарт конектор 38мм отговаря и замества изцяло по вид и размери конектор 40мм. Същото важи и за конектор 42мм и 44мм ! Снимката в продуктовата галерия, която показва цветовете на конекторите: Сребрист конектор(Silver), Черен конектор(Gun), Розово злато конектор(Rose Gold) и Златист конектор(Gold)

3. Следваща стъпка е да изберете: "Тип стоманена тока за APPLE каишки" *** Снимки на видовете токи може да видите на една от снимките в галерията на продукта***

4. В процеса на финализиране на поръчката, в полето "Бележки към поръчката" моля напишете текста, който желаете да се гравира. Ако е по-специален или под формата на лого или изображение изпратете нужния файл на посочения за връзка имейл. Ние ще се свържем с Вас за уточнение. 

 

Каталожен номер:
WBND33
Размер каишка:
Избор на шрифт:
Тип на конектора за Apple Watch:
Тип стоманена тока:
Количество: - +

СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ ЗА ВСИЧКИ КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОЖА ! ! !  (При поръчка на два броя ползвате 10% допълнителна отстъпка. Отстъпката ще бъде начислена към крайната сума на поръчката Ви от нашия екип при подготвяне на товарителницата. При доставка, ще заплатите цената със включена отстъпка за два или повече броя каишки.)

ВСИЧКИ КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ СЕ ПРЕДЛАГАТ В СПЕЦИАЛНИ ПОДАРЪЧНИ КУТИИ С НАШЕТО ЛОГО.  

Всяка една каишка от нашия магазин е авторска и е направена с много старание и лично отношение.

Подарете на себе си и любимия човек подобаващо продължение на любимия часовник с качество, модерна визия и уникален дизайн ! 

Опаковка: Продуктът се Доставя на клиента с Опаковка показана на една от снимките в галерията ! 

Времето за изработка и доставка на продукта е 5-10 работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА С КУРИЕР

Доставка с ЕКОНТ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Еконт: 4.50 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 7.35 лв. 

Цените са без включена такса за SMS известяване, която е +0.18 лв. с ДДС. Ако не желаете известяване, моля напишете това в бележки към поръчката.

Доставка със СПИДИ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Спиди: 3.26 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 6.48 лв.

Заплащането става при вземане на пратката от офиса, който сте посочили или на куриер, ако сте посочили изпращане до адрес. Всички пратки са с опция Преглед !