Каталог

Каишка за Часовник Raymond Weil

Цена:
94.00 лв.

 Каишка от многопластова естествена телешка кожа - цвят Черен (цялостно зашита)

Тази каишка е изработена специално за часовник Raymond Weil, но може да се направи по поръчка за повечето видове часовници. *** Часовника от продуктовите снимки е мострен и не се продава ***

Възможни са различни цветове на кожата, както и цветове на конците, с които каишката се зашива. (вижте галерията на продукта)

Тази каишка е изцяло ръчно изработена от първокачествена телешка кожа от няколко слоя. Технологията и естествените материали, които използваме придават голяма здравина и устойчивост на нашия продукт. Най-отличителния белег на нашите каишки от многопластова кожа е че те са изключително гъвкави и комфортни за носене.

 Резултатът от качеството на кожите и технологията, която използваме е плътна и мека каишка, която абсорбира потта, особено в летния период или при интензивна физическа активност. 

*** Каишката е с форма, която е изработена специално според извивката на корпуса на часовника. При този модел е препоръчително лично да вземем размерите на часовника за да се получи максимално добре този дизайн. Моля свържете се с екипа ни за уточнение ***

При поръчка моля следвайте няколко стъпки:

1. Измерете размера(обиколката) на китката Ви спрямо инструкциите в снимковия файл от фотогалерията на продукта. След което от падащото меню изберете на кой от четирите стандарта за големина отговаряте с цел най-добро пасване на каишката на Вашата китка (Малка, Нормална, Голяма, Много голяма). 

2. Измерете ширината на Вашия часовник(показано е на схемата от снимковия файл). Това е разстоянието, в което се намират патентите(пружинните щифтове на корпуса на часовника). Моля измерете не патентите а ширината на часовника на това място, както е посочено ! След това изберете измереният размер в милиметри от падащото меню.

3. Изберете цвят на конец за зашиването на Вашата каишка(важи за цялостно или частично зашити каишки). *** За ориентир Каишката от снимките е зашита с конец #25 от посочения каталог ***

При финализиране на поръчката, в полето "бележки към поръчката" може да изберете една от седемте вида стоманени токи, които предлагаме като напишете съответния и код(вижте в галерията на продукта). *** При желание на клиента, може да използваме оригиналната тока от неговия часовник при направата на новата каишка ***   

Каишката е изцяло Ръчно зашита с висококачествени полиестерни конци, които имат висока износоустойчивост и цветовете им не избледняват с времето. Краищата по кожата на всяка каишка са обработени прецизно с професионални бои и препарати с цел красива и завършена визия на продукта и неговата устойчивост във времето. 

 

Каталожен номер:
WBND23
Персонално Лазерно Гравиране на Каишката:
Ширина на часовник:
Размер каишка:
Цвят на конец:
Количество: - +

Всяка една каишка от нашия магазин е авторска и е направена с много старание и лично отношение.

Подарете на себе си и любимия човек подобаващо продължение на любимия часовник с качество, модерна визия и уникален дизайн ! 

ВСИЧКИ КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ СЕ ПРЕДЛАГАТ В СПЕЦИАЛНИ ПОДАРЪЧНИ КУТИИ С НАШЕТО ЛОГО.  

СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ ЗА ВСИЧКИ КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОЖА ! ! !  (При поръчка на два броя ползвате 10% допълнителна отстъпка. Отстъпката ще бъде начислена към крайната сума на поръчката Ви от нашия екип при подготвяне на товарителницата. При доставка, ще заплатите цената със включена отстъпка за два или повече броя каишки.)