Каталог
Последни новини

Каишка за Смарт/Нормален Часовник от Естествена Телешка Кожа

Цена:
92.80 лв.

Каишка за Смарт/Нормален часовник тип гривна - цвят Кафяв

 Каишката се изработва по поръчка и се продава без часовника ! Каишката може да се изработи за почти всеки тип часовници, от други марки и модели.

Каишката е изработена от висококачествена телешка кожа от няколко пласта. Общата дебелина на кожата на каишката варира от 3мм до 4мм.Възможни са различни интерпретации на дизайна - цвят на Кожата, цвят на Конците, Персонално гравиране на Гайката, както и на други елементи по визията на каишката. При желание за гравиране на някоя от нейните части(кожа+тока), моля изберете от падащото меню в процеса на поръчка: "Персонално Лазерно Гравиране на Каишката" 

Тази каишка е изцяло ръчно изработена от първокачествена телешка кожа от няколко слоя. Технологията и естествените материали, които използваме придават голяма здравина и устойчивост на нашия продукт. Най-отличителния белег на нашите каишки от многопластова кожа е че те са изключително гъвкави и комфортни за носене.

 Резултатът от качеството на кожите и технологията, която използваме е плътна и мека каишка, която абсорбира потта, особено в летния период или при интензивна физическа активност. 

 Инструкции за вземане на размери:   

1.Обиколка на китката:  За да пасне каишка от този тип на Вашата ръка е необходимо да се посочи обиколката на конкретната китка. Това става чрез избирането на съответния размер от падащото меню в процеса на поръчка. В една от снимките в галерията на продукта има инструкции за вземане на размер на китката. Освен с шивашки метър(както е на снимката), измерването става лесно и чрез конец или хартиена лента, увити плътно около китката. Отбелязва се мястото на застъпване на конеца или лентата. След което се налагат върху линия, която показва реалната обиколка на Вашата китка, както и нужния за нас размер.                                                                              

2.Размери на Вашия часовник: За да изработим този модел каишка по поръчка, ще ни е необходим Вашият часовник.

След предварителна комуникация с клиента, за уточняване на подробности по дизайна на каишката, часовникът може да се изпрати по куриер. Срока за изпълнение на този модел каишка е 6-7 работни дни. Ако клиентът желае може да му се изпрати снимков каталог на набора от кожи, с които разполагаме. 

3. Цвят на конец за Вашата Каишка:

Моля изберете от падащото меню цвят конец, с който ръчно ще зашием Вашата Каишка. 

 

Каталожен номер:
WBRLEAT1
Персонално Лазерно Гравиране на Каишката:
Ширина на часовник:
Вашият размер на часовника:
Размери на китката:
Цвят на конец:
Количество: - +

*** Всяка една каишка може да се гравира с текст по Ваш избор. За целта изберете опцията за персонално гравиране от падащото меню ***  

Часовникът от снимките на продукта е мострен, с цел да придобиете представа как ще изглежда каишката с Ваш часовник.

Ако имате допълнителни изисквания относно Вашата поръчка или други въпроси, моля пишете в контактната форма в процеса на поръчка или на e-mail: broscolors@abv.bg  Може да се обадите и на телефони: 0877584361/ 0877555274

СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ ЗА ВСИЧКИ КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОЖА ! ! !  (При поръчка на два броя ползвате 10% допълнителна отстъпка. Отстъпката ще бъде начислена към крайната сума на поръчката Ви от нашия екип при подготвяне на товарителницата. При доставка, ще заплатите цената със включена отстъпка за два или повече броя каишки.)

ВСИЧКИ КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ СЕ ПРЕДЛАГАТ В СПЕЦИАЛНИ ПОДАРЪЧНИ КУТИИ С НАШЕТО ЛОГО.  

 

Опаковка: Продуктът се Доставя на клиента с Опаковка показана на една от снимките в галерията ! 

Времето за изработка и доставка на продукта е 5-10 работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА С КУРИЕР

Доставка с ЕКОНТ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Еконт: 4.90 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 8.17 лв. 

Цените са без включена такса за SMS известяване, която е +0.18 лв. с ДДС. Ако не желаете известяване, моля напишете това в бележки към поръчката.

Доставка със СПИДИ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Спиди: 3.34 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 6.58 лв.

Заплащането става при вземане на пратката от офиса, който сте посочили или на куриер, ако сте посочили изпращане до адрес. Всички пратки са с опция Преглед !