Каталог
Последни новини

Дамски механичен часовник с каишка от естествена кожа BROSCOLORS

Цена: 110.00 лв.
95.60 лв.

Дамски механичен часовник с каишка от естествена черна телешка кожа. !!!

Каишката се изработва специално за всеки клиент спрямо индивидуалната обиколка на китката. Каишката е тип Класическа с регулируем размер. Ръчно шита с качествени полиестерни конци. 

Възможен е индивидуален избор на конец, с който да бъде зашита каишката. Може да се изработи персонално и друг цвят кожа спрямо наличните цветове кожи, които предлагаме. За целта се свържете с нашия екип за уточнение на детайлите. 

Характеристики на часовника: 

·  часовник дамски модел с инкрустирани полускъпоценни камъни на циферблата.

·  механизъм с висока точност

·  стандартни механични функции:

·  материал на корпуса  - неръждаема стомана

·  стъкло на циферблата-  устойчиво на надраскване

         ·  дисплей: аналогов 

·  подарък – специална подаръчна опаковка за часовника

Характеристики на каишката: 

·  естествена телешка кожа първо качество (дебелина около 3мм) (Професионално обработени ръбове на кожената каишка с цел перфектна визия и здравина)

·  цвят  - Черен. (Възможни са и други цветове на каишката след допълнителна уговорка с нашия екип)

· захващащи рапиди от неръждаема стомана (цвят старо злато)

· изработва се персонално по характеристики на китката на всеки клиент

 

*** За правилно измерване на обиколката на Вашата китка, моля следвайте инструкциите на схемата от фотогалерията на продукта. ***

 *** При липса на шивашки метър за вземане на размер (както сме показали на схемата), може да използвате конец или лента(текстилна или хартиена), която след плътно увиване около най-широката част на китката се налага на линия. Това всъщност е плътния размер, който ни е нужен за перфектната изработка на Вашата кожена каишка. *** 

*** Всяка една каишка може да се гравира с текст по Ваш избор. За целта изберете опцията за персонално гравиране от падащото меню ***  

Каталожен номер:
WW 001
Размер каишка:
Количество: - +

Интересни факти:

В механичния часовник развиващата се пружина задвижва чрез комплект двигателни зъбни колела баланса, който се движи напред и назад с една скорост обикновено 5 пъти в секунда. Друг комплект от задвижващи зъбни колела, намалява тези колебания и задвижва стрелките на часовника. – минутната стрелка за един оборот на час и часовата за един оборот на 12 часа.

За брояч на времето в тесния смисъл на думата служи регулаторът. Зъбчатите колела със закрепените към тях стрелки на циферблата отброяват единиците време. Ако се счита, че въртенето на Земята около оста е равномерно, то се превръща в мащаб за сравнение на промеждутъците от време. За единица време обикновено се приема секундата или 1/86400 от денонощието. Часовниковите регулатори са устроени така, че отмерват промеждутъци от време, които се равняват или на цяла секунда, или на половин, 1/4 или 1/5.