Каталог
Последни новини

Висящи обеци

Висящите обеци са направени от самосъхнеща глина. Тонът на цветовете е наситен, а лакът придава блясък и свежест. Кукичките на бижуто са от материал, използван масово в бижутерията. Благодарение на качествените материали, с които са изработени, цветовете им остават непроменими във времето.

Сортирай по:
12.00 лв.
Обеците са изработени от синтетична глина. Изображението върху бижутата представляват висококачествен ...  Материалът на бижутата е синтетична керамика, която не е чуплива. Кукичките на Обеците са Стоманени. 
18.60 лв.
Висящи обеци Ръчно Рисувани Обеците са ръчно рисувани и са покрити с двуслоен лак, предвазващ бижуто и ...  Материалът на бижутата е синтетична керамика, която не е чуплива. Кукичките на Обеците са Стоманени. 
18.60 лв.
Ръчно рисувани обеци "Тасманийски дявол". Обеците са изцяло авторски и са изработени от специална ...  Материалът на бижутата е синтетична керамика, която не е чуплива. Кукичките на Обеците са Стоманени. 
28.60 лв.
Обеци Висящи със Бели Спирали Обеците са ръчно рисувани и са покрити с двуслоен лак, предвазващ бижуто и ...  Материалът на бижутата е синтетична керамика, която не е чуплива. Кукичките на Обеците са Стоманени. 
12.00 лв.
Ръчно изработени висящи обеци. Обеците са изцяло авторски и са изработени от специална синтетична керамика. ... Тези Обеци са с апликация, която е покрита с двуслоен лак . Кукичките на обеците са от стомана.   
14.80 лв.
Ръчно рисувани обеци. Обеците са изцяло авторски и са изработени от специална синтетична керамика. Те не са ...  Материалът на бижутата е синтетична керамика, която не е чуплива. Кукичките на Обеците са Стоманени. 
14.80 лв.
Обеци Висящи  "Буря в златисто" . Обеците са ръчно рисувани и са покрити с двуслоен лак, ...  Материалът на бижутата е синтетична керамика, която не е чуплива. Кукичките на Обеците са Стоманени.  ...
18.00 лв.
Висящи обеци  "Снежни човечета" . Ръчно рисувани обеци. Бижутата са покрити с качествен лак, ...  Материалът на бижутата е синтетична керамика, която не е чуплива. Кукичките на Обеците са Стоманени. 
13.80 лв.
Висящи обеци "Ин-Ян" . Ръчно рисувани обеци. Бижутата са покрити с качествен лак, който ги ...  Материалът на бижутата е синтетична керамика, която не е чуплива. Кукичките на Обеците са Стоманени. 
14.80 лв.
Висящи обеци Калинки . Ръчно рисувани обеци. Декорирани са със стъклени мъниста. Бижутата са покрити с ...
16.80 лв.
Висящи Обеци Резени Портокал. Ръчно Рисувани  Обеците са ръчно рисувани и са покрити с двуслоен лак, ...  Материалът на бижутата е синтетична керамика, която не е чуплива. Кукичките на Обеците са Стоманени. 
16.80 лв.
Обеци Висящи Жабки Обеците са ръчно рисувани и са покрити с двуслоен лак, предвазващ бижуто и придаващ ...